Stiri

Screen lansează comercial Truepress JetW1632UV în Europa

• Bookmarks: 165


La aproape un an după ce și-a făcut debutul la târgul drupa 2012, imprimanta flatbed cu format lat Truepress JetW1632UV va fi lansată comercial pe continentul european de către fabricantul nipon Screen, în cadrul unui open house organizat la Centrul European de Soluții Screen din Amstelveen, Olanda, pe 23 și 24 aprilie 2013. Truepress JetW1632UV este primul utilaj de imprimare inkjet în format lat lansat sub brandul Screen, care integrează tehnologia inovativă și designul avansat furnizate deopotrivă de către Screen și fabricantul Inca Digital, o companie din același grup.


Credit imagine: Screen Europe

Potrivit comunicatului de presă primit de la Screen Europe, participanții la evenimentul din Amstelveen vor avea ocazia să asiste la imprimarea pe Truepress JetW1632UV a unor aplicații de signalistică, și nu numai, pe diferite suporturi de tipar, la o viteză de 94 mp/oră.

Capabilă să tipărească la o rezoluție de 1.200 dpi, Truepress JetW1632UV permite imprimarea unor suporturi rigide de până la 48 mm grosime, la un format maxim de 1.600 x 3.200 mm. Totodată, conform declarațiilor Screen, cerneala inkjet utilizată de mașină facilitează obținerea unui tipar cu un spectru cromatic extins, folosirea nuanțelor deschise de cyan și magenta oferind posibilitatea imprimării unor aplicații de înaltă calitate fotografică, cum ar fi a celor de tip back/front-lit.


Credit imagine: Screen Europe

În cadrul aceluiași open house din Olanda, fabricantul japonez Screen va prezenta aplicația software “Polisher”, o soluție de automatizare a producției care permite optimizarea și îmbunătățirea calității imaginilor și documentelor PDF folosite. “Polisher” dispune de o serie de preset-uri care răspund unor nevoi specifice – de exemplu, pentru optimizarea imaginilor care conțin fețe umane sau bijuterii -, sofware-ul putând aplica în mod automat diferite niveluri de corecție asupra contrastului, clarității și culorii. Conform Screen, intervenția acestei aplicații asupra documentului sursă oferă rezultate vizibil superioare în tipar, chiar și în cazul în care calitatea imaginilor sursă este mai puțin decât satisfăcătoare.

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...