Analiza

Seiko ColorPainter H2-74s/104s

• Bookmarks: 13535


In 2009 Seiko Infotech surprindea lumea imprimării de format mare prin lansarea modelului ColorPainter H74s/104s, cel mai rapid printer cu mild solvent de pe piața (94, respectiv 100 m2 viteza maxima reala!). Printerul a confirmat asteptarile, reusind sa indeplineasca dorinta utilizatorilor de a putea livra “peste noapte” cantitati mari de print de calitate. Seria H2, recent lansata, este construita pe aceeași platforma hardware, dar include o serie de caracteristici care fac utilizarea mai usoara si imbunatatest semnificativ calitatea printului:

  • Smart Pass Technology 3 (SP3) – algoritmi speciali de plasarea punctelor pentru reducerea bandingului;
  • Smart Nozzle Mapping (SNM) – de realocarea a duzelor pentru compensarea celor infundate; Compensarea are loc fara a afecta viteza de imprimare.
  • Dynamic Dot Printing (DDP) – foloseste capacitatea capetelor Seiko de a imprima cu frecventa mare. Pentru obtinerea de tonuri fine se imprima un singur punct la un moment dat. Pentru cresterea densitatii se pot imprima 2 sau 3 puncte in acelasi loc, lucru extrem de util si in cazul culorilor pline.
  • CP Manager – software de operare si intretinere;
Printerul poate fi configurat in 4 culori pentru viteza maxima si consum redus de cerneala, sau in 8 culori pentru calitate maxima.
Rezolutia maxima este acum de 900 dpi (fata de 720 la seria anterioara), fapt ce face posibila imprimarea tuturor lucrărilor de interior. Densitatea unica a cernelurilor Seiko permite realizarea backliturilor la o calitate excelenta.
Latimea mare (190, respectiv 264 cm), robustetea construcției, plus posibilitatea de a imprima mesh fara spate fac din ColorPainter un printer care raspunde deopotriva si cerintelor printului de exterior. Printerele Seiko sunt distribuite in Romania de firma Mons Medius. Mai multe informatii gasiti la: www.seiko-i.com sau la www.monsmedius.ro ]]>

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...