Analiza

Seiko ColorPainter H2-74s/104s cu sistem de alimentare continuă

• Bookmarks: 19511


Printerul ColorPainter H274s/104s de la Seiko, cel mai rapid printer cu mild solvent de pe piață, este disponibil de acum și în variantă cu sistem de alimentare continuă. Acesta poate fi configurat în 4 culori pentru viteză maximă și consum redus de cerneală, sau în 8 culori, pentru calitate maximă.

În varianta de producție cu 4 culori, printerul va beneficia astfel de o rezervă de cerneală de 10 litri pe culoare, ceea ce va ușura sarcina utilizatorilor de a putea livra “peste noapte” cantități mari de print de calitate.

Caracteristicile inovative incluse în seria H2 pun accentul nu numai pe viteză de lucru (55,5 m2/oră producție standard pe autocolant), ci și pe calitate, siguranță și ușurință în funcționare. Astfel, echipamentul este dotat cu:

  • Smart Pass Technology 3 (SP3) a€“ algoritmi speciali de plasarea punctelor pentru reducerea bandingului la tipărirea bidirecțională și de avans material;
  • Smart Nozzle Mapping (SNM) a€“ de realocarea a duzelor pentru compensarea celor înfundate; Compensarea are loc fără a afecta viteza de imprimare.
  • Dynamic Dot Printing (DDP) a€“ folosește capacitatea capetelor Seiko de a imprima cu frecvență mare. Pentru obținerea de tonuri fine se imprimă un singur punct la un moment dat. Pentru creșterea densității se pot imprima 2 sau 3 puncte în același loc, lucru extrem de util și în cazul culorilor pline.

Rezoluția maximă este acum de 900 dpi, fapt ce face posibilă imprimarea tuturor lucrărilor de interior.

Lățimea mare (187, respectiv 264 cm), robustețea construcției, plus posibilitatea de a imprima mesh fără spate fac din ColorPainter un printer care răspunde deopotrivă și cerințelor printului de exterior.

Printerele Seiko sunt distribuite în România de Mons Medius. Pentru mai multe detalii vizitați: www.seiko-i.com și www.monsmedius.ro

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...