Tehnic

De ce este noul Seiko ColorPainter W-64s un printer cu adevărat remarcabil?

• Bookmarks: 12692


Seiko Infotech a reintrat pe piaţa printerelor de format mare în calitate de furnizor direct în 2009. Mons Medius, furnizor în România al acestor produse, vă oferă detalii despre cel mai nou echipament din gama ColorPainter. Printerul lansat atunci, ColorPainter 74s cu low solvent, a rămas neegalat până acum în clasa lui în ceea ce priveşte productivitatea. Am rămas uimiţi când, la testarea primei unităţi sosite în ţară, am constatat că viteza maximă specificată de producător, de 96 m2/oră, poate fi folosită fără probleme ca viteză de producţie.

În luna mai a acestui an Seiko a completat familia ColorPainter cu modelul W-64s, situat în gama de entry-level. Vorbim însă de entry-level în stilul Seiko: din nou, viteza maximă specificată, de 17,8 m2/ora, este viteza reală de producţie. Mai important însă, vorbim de un printer destinat celor care nu vor să-şi bată capul cu probleme complicate de întreţinere sau cu capete care pică mereu; printerul va funcţiona zi de zi, în parametrii cunoscuţi, iar garanţia de doi ani (valabilă şi pentru capete!) asigură confortul utilizatorului. În spatele calităţii printului, al siguranţei şi uşurinţei în exploatare stau câteva inovaţii tehnologice remarcabile. Printre acestea se numără şi noile capete industriale piezo Seiko cu 254 duze. Robusteţea lor permite folosirea unei cerneli de înaltă densitate, care nu ar putea fi folosită de capete mai delicate. Aceste capete permit aplicarea unor picături de dimensiuni diferite (Small, Midle, Large) prin tehnologia DDP – Dynamic Dot Placement. Se pot obţine astfel imagini saturate şi fără granulaţie, chiar şi la viteze de lucru mari. De asemenea, tehnologia Smart Pass foloseşte algoritmi speciali de aplicare a punctelor de cerneală pentru eliminarea banding-ului. Sistemul Smart Nozzle Mapping permite compensarea duzelor defecte. Acest lucru măreşte durata de utilizare a capetelor, pentru că vom putea tipări fără dungi chiar şi atunci când nu mai funcţionează un număr mai mare de duze. Software CP Manager permite verificarea stării printerului şi efectuarea comodă de reglaje şi setări ale întregului echipament. Sistemul de transport al rolei asigură o tensionare constantă a materialului de la începutul şi până la sfârşitul imprimării, ajutând la eliminarea banding-ului. Printerul poate lucra cu cerneluri low solvent GX pentru o durabilitate mărită la exterior sau cu noile cerneluri IX, complet lipsite de mirosuri neplăcute şi de substanţe nocive. Aplicaţiile la care ColorPainter W-64s se dovedeşte campion se referă la imprimarea autocolantului (roşu va fi roşu, negrul – negru etc.), a posterelor pe hârtie şi a backlitului, având o densitate de culoare unică în peisajul mild şi eco solvent.

Printerul poate fi configurat cu 4 culori pentru a obţine un cost redus de tipărire (consum de 5,6 ml de cerneală pe autocolant, la 100% grad de acoperire) sau cu 6 culori pentru imprimarea de imagini cu tonuri fine. Rezoluţia este selectabilă la 360 x 540 dpi (17,8 m2/oră în patru paşi) , 540 x 540 dpi (11,9 m2/oră în 6 paşi), 720 x 720 dpi (7,2 m2/oră în 8 paşi) şi 900 x 900 dpi (4,7 m2/oră în 10 paşi). Preţul mai mult decât rezonabil la care se comercializează acest printer îl face accesibil pentru un număr mare de utilizatori. Pentru detalii suplimentare, ne puteţi vizita la adresa www.monsmedius.ro.]]>

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
692 views
bookmark icon

Write a comment...