Stiri

Smurfit Kappa a finalizat achiziția Cartonbox, o companie de carton situată în nord-estul Mexicului.

• Bookmarks: 19550


Gigantul  a declarat că achiziția reprezintă o piatră de hotar importantă pentru companie, deoarece își consolidează participarea la afacerea cu soluții de ambalare a hârtiei din Mexic, si își extinde amprenta în patru locații  din țară reafirmând angajamentul față de ambalajele din hartie  ca fiind activitatea strategică de bază a companiei.
 Directorul executiv al Smurfit Kappa The Americas, Juan G. Castaneda, a declarat: ” Obiectivul nostru a fost întotdeauna să ne consolidăm poziția de lider pe tot globul. Prioritatea noastră principală este să generăm valoare pentru părțile interesate, iar Mexicul s-a dovedit a fi o țară cheie în care să investim. Sunt foarte mândru să vă anunț că am achiziționat cu succes Cartonbox. Nu numai că acest lucru ne crește amprenta în țară, dar ne permite, de asemenea, să răspundem nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Sunt sigur că acest lucru ne va ajuta să facem un pas înainte pentru a deveni cea mai importantă companie de ambalaje pe bază de hârtie din Mexic.”
Jorge Alberto Angel, Smurfit Kappa Mexic director executiv, a declarat: “Smurfit Kappa Mexic salută ,pe cei  240 de angajați de la Cartonbox. Înainte de achiziție, am avut trei operațiuni de carton pliabil în Mexic, situate în zona metropolitană a Mexico City și în Tijuana. Această achiziție ne oferă posibilitatea de a furniza direct clienților noștri din regiunea de nord a țării. Sunt sigur că, folosind cele mai bune sisteme de operare din clasa noastră, aranjamentele de achiziții, mentalitatea globală și concentrarea noastră pe design și inovare, suntem bine poziționați pentru a colabora cu clienți noi și actuali din sectoarele FMCG, alimentație și băuturi, panificație și birotică.”

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
550 views
bookmark icon

Write a comment...