Default

Speedmaster SM 74 Heidelberg – Va rugam, poftiti!

• Bookmarks: 13319


O masina de tipar poate efectua un apel de urgenta? Modulul eCall de diagnostic la distanta face acest lucru posibil. In momentul producerii unei defctiuni tehnice, acesta transmite o avertizare catre echipa de service a sistemului Heidelberg si asigura clientilor primirea ajutorului, mai rapid decat pana acum.

6:23 a.m. – Eroare a mecanismului.

Se produce la începutul schimbului de dimineata. În momentul în care Speedmaster-ul SM 74-4 atinge viteza maxima de productie, acesta se opreşte subit. Operatorul maşinii de tipar, Gerhard Keinath din Dettingen, sudul Germaniei, se îndreapta catre centrul de control. Mesajul de eroare de pe ecran indica „Mecanismul nu a fost recunoscut”. Şi, în momentul urmator, apare fereastra eCall. Aceasta afişeaza mesajul de eroare şi prioritatea, de asemenea şi informatiile de contact ale  tipografiei, pentru a raspunde apelului. „Este foarte convenabil. Tot ceea ce trebuie sa fac este sa confirm eCall cu un singur click, astfel încât sa primesc asistenta din partea Heidelberg”, comunica managerul magazinului de gravuri, Keinath.

6:25 a.m. – eCall acceseaza Heidelberg

În termen de un minut, cererea de asistenta a fost perceputa de sistemul de service Heidelberg. „Va multumim pentru eCall, tipografia nu va mai trebui sa sune centrul Heidelberg sau sa dea informatiile de contact şi sa explice problema”, spune Bernhard Steinel, vicepreşedintele senior al service-ului Heidelberg. În schimb, informatiile se transmit automat. Echipa de experti poate lucra asupra problemei şi poate ajuta clientul în timp util.

6:55 a.m. – Speedmaster SM74 functioneaza din nou la capacitate maxima

Înapoi la centrul de imprimare Keinath. Telefonul suna în mai putin de 20 de minute. Thomas Keinath este apelat de catre un expert de service al sistemului. Acesta explica concis ce setari trebuie efectuate asupra Speedmaster-ului SM 74, astfel încât mecanismul sa functioneze din nou. „Datorita solutiei eficiente putem sa terminam la timp o lucrare de imprimare considerabil`”, spune Keinath. Acesta admite ca a avut un oarecare scepticism la început. Prima data când a avut loc o defectiune, a refuzat sa se bazeze doar pe service-ul la distanta, nou instalat. „Eram sub o presiune enorma de timp în acea zi datorita unei lucrari de imprimare foarte importanta. Aşadar, am decis sa încercam sa rezolvam şi noi problema. Nu ne aşteptam la un ajutor atât de rapid şi eficient”, afirma Keinath.

Incepand din 2009, eCall este disponibil si pentru alte sisteme

Directorul de service Steinel poate sa confirme timpul redus de reactie: „Datorita eCall raportul erorilor poate fi rezolvat cu pâna la 50% mai rapid comparativ cu raportarea telefonica. Aşa numita evaluare a primei reparari, reprezentând numarul de probleme rezolvate la primul contact, este impresionanta: cifra este în jurul a 70% pentru imprimare, iar, în Software-ul Prinect, atinge chiar pâna la 90%.” Heidelberg dezvolta standarde în industrie datorita service-ului la distanta. Compania este singurul furnizor din industria de imprimare media care ofera solutii la distanta pentru toate zonele de tipografie apartinând unei singure surse. Diagnosticarea la distanta minimalizeaza stationarea neproductiva care poate fi prevenita cu ajutorul serviciului de inspectare la distanta, utilizat în mod frecvent. „Oferta noastra îndeplineşte cererea pietei legata de solutii eficace de service şi de costuri efective în toate domeniile de productie. Feedback-ul clientilor confirma acest lucru”, explica Steinel. Pentru el sau echipa sa este un stimulent pentru a extinde o gama suplimentara de servicii. Conform planului, eCall va fi integrat pas cu pas, în 2009, şi în alte maşini şi sisteme. producţie şi tehnică.

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
319 views
bookmark icon

Write a comment...