Stiri

Târgurile de bunuri si larg consum din Frankfurt, ianuarie și februarie 2022 se vor anula.

• Bookmarks: 28683


Având în vedere înrăutățirea exponențială a situației pandemice la nivel mondial și înăsprirea reglementărilor de călătorie și de contact, târgurile de bunuri de larg consum Christmasworld, Paperworld și Creativeworld sunt anulate pentru ianuarie 2022, iar Ambiente pentru jumătatea lunii februarie 2022.
Relaxarea situației pandemice care încă se spera în decembrie nu mai este de actualitate. În schimb, situația se deteriorează la nivel mondial, cu o dinamică enormă, imprevizibilă. Această deteriorare extremă cauzată de răspândirea virusului Omicron în Europa și Germania face în prezent imposibil ca Messe Frankfurt, în calitate de organizator al celor mai importante târguri internaționale Christmasworld, Paperworld și Creativeworld, precum și Ambiente, să-și păstreze datele de la sfârșitul lunii ianuarie și la jumătatea lunii februarie 2022.

“Această decizie nu a fost deloc ușoară pentru noi. Cu toate acestea, în acord cu o mare parte a industriilor reprezentate la târguri, acum este responsabilitatea noastră să facem acest pas dificil. Ultimele luni au fost caracterizate de optimism, energie și idei pentru a oferi Christmasworld, Paperworld, Creativeworld și Ambiente un nou început de succes după pauza obligatorie din 2021”, a spus Detlef Braun, membru al Comitetului Executiv al Messe Frankfurt. “Mulțumirile noastre se îndreaptă, prin urmare, către toți partenerii noștri din sectorul bunurilor de larg consum, fie ei expozanți, vizitatori, asociații sau mass-media, care au lucrat cu noi la târguri până la sfârșit și, ca și noi, și-au pus inima și sufletul, energia și pasiunea în punerea lor în scenă.”

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
683 views
bookmark icon

Write a comment...