Default

Tecco dezvoltă prima hârtie cerficată ecologic PEFC

• Bookmarks: 19434


Tecco, un pionier în domeniul hârtiei şi un partener de primă importanţă pentru domeniul fotografic, al artelor grafice şi proof-urilor, şi partenerul său software EFI, un leader global pe piaţa sistemelor de proofing inkjet, sunt primele firme care introduc pe piaţă o hârtie pentru proofing certificată PEFC.

Certificarea PEFC este o marcă internaţională care certifică respectare unor anumite norme de conştiinţă ecologică. Pentru a fi un partener certificat PEFC trebuie să demonstrezi responsabilitate şi angajament pentru managementul sustenabil al pădurilor. Sigla PEFC dispusă pe ambalajul hârtie EFI 6225XF este o garanţie vizuală pentru acei clienţi care dau o mare importanţă caracterului sustenabil al procesului de producţie.

EFI CertProof Paper 6225XF Semimatt este o hârtie cu întrebuinţări universale, dublată cu folie de polietilenă microporoasă, destinată impermeabilizării tipăriturilor offset şi gravurii. Dă rezultate deosebite atunci când este folosită împreună cu ultima generaţie de cerneală de la producătorii de marcă (K3, K3VM, Lucia, Vivera etc.). Cu gama lui largă de culori, produsul este capabil să simuleze proofuri Spot-Color şi satisface cerinţele cele mai stringente de calitate şi consistenţă ale industriei.

Gama acoperă clasele de tipuri de hârtie PT1, PT2 şi PT3. Produsul este aproape lipsit de agenţi optici de strălucire, minimizând metamerismul şi reducând erorile de măsurare din procesul de realizare a profi lurilor de culoare. Produsul respectă normele pentru procese de proofing stipulate de ISO 12647-7.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
434 views
bookmark icon

Write a comment...