Default

Tetra Pak îşi extinde afacerile din Ungaria

• Bookmarks: 271036


Compania scandinavă de ambalaje Tetra Pak măreşte capacităţile de producţie deţinute în Ungaria, printr-o investiţie de peste 44,9 milioane de euro (aproximativ 49,9 milioane de dolari). Investiţia se realizează într-o fabrică din apropierea Budapestei.

 

În cadrul unităţii de producţie amplasată lângă capitala Ungariei, va fi inclusă şi o nouă linie de producţie pentru realizarea de ambalaje alimentare flexibile sterile (realizate din plastic flexibil laminat în combinaţie cu folie de aluminiu). Prin această investiţie se vor crea 45 de locuri de muncă.

 

Extindere şi modernizare a liniilor de producţie

 

„Clienţii noştri se confruntă cu o piaţă tot mai competitivă. Ei au nevoie să se diferenţieze, nu numai prin produsele lor, dar și prin alte aspecte, cum ar fi funcţionalitatea, aspectul și sustenabilitatea ambalajului. Ei trebuie să-şi susţină eficienţa continuu, fără sincope, iar aprovizionarea şi livrarea  trebuie să se facă la timp şi cu preţuri competitive. Extinderea de la uzina Budaörs reflectă obiectivul nostru strategic care vizează extinderea portofoliului nostru și modul în care răspundem nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri”, a declarat Charles Héaulmé, vicepreşedinte Tetra Pak pentru Europa şi Asia Centrală.

Investiţia Tetra Pak din Ungaria mai include extinderea şi modernizarea unei linii de producţie deja existente, pentru fabricarea ambalajelor de tip Tetra Brik Aseptic.

Tetra Pak este liderul mondial în soluţii de procesare şi ambalare. Compania are aproximativ 22.000 de angajaţi în peste 85 de ţări, iar produsele sale ajung la consumatori din peste 170 de ţări.
Tetra Pak este una dintre cele trei companii din grupul Tetra Laval – un grup privat care a fost fondat în Suedia. Celelalte două companii sunt DeLaval şi Sidel. Tetra Laval are sediul în Elveţia.

 

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1036 views
bookmark icon

Write a comment...