Stiri

Xerox a achiziționat Impika

• Bookmarks: 21462


Xerox Corporation a achiziționat 100% din acțiunile fabricantului de sisteme industriale de tipărire inkjet Impika, la trei ani după ce concernul american a devenit reseller-ul produselor companiei franceze. Așa cum prevede contractul semnat între cele două companii pe 25 februarie 2013, Impika va fi integrată în divizia de comunicare grafică a Xerox.


Impika iPrint eXtreme la drupa 2012. Credit foto: Titi Amzăr.

Jeff Jacobsen, președintele diviziei de comunicare grafică Xerox, a declarat că Impika își va păstra numele și brandul, cel puțin pentru moment, însă urmează să fie cunoscută pe piață sub titulatura “Impika, o companie Xerox”. De asemenea, oficialul american mai spune că cele două companii vor continua să comercializeze sistemele inkjet ale celeilalte părți.


Jeff Jacobsen. Credit foto: Xerox Corporatiion.

Jacobsen consideră că „linia Impika umple golul” care înconjoară sistemele de tipărire inkjet Xerox CiPress, bazate pe cerneala cu schimbare de fază, mașinile industriale concepute de francezi adresându-se clienților care doresc o soluție de imprimare cu cerneală pe bază de apă, cum sunt utilajele Impika iPrint și iPress.

Suma plătită de Xerox pentru achiziționarea fabricantului francez a rămas confidențială.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
462 views
bookmark icon

Write a comment...