Stiri

Xerox, lider de piață în continuare

• Bookmarks: 20424


Xerox își păstrează poziția de lider în segmentele de Management Print Services și în cel de BPS (servicii de imprimare de bază), conform ultimului raport IDC. Raportul IDC estimează că industria va creşte cu o rată anuală de 11,7% şi poziţionează Xerox ca lider pe segmentele MPS şi BPS. IDC defineşte BPS drept afaceri cu contracte încheiate pe mai mulţi ani cu furnizori terţi, pentru gestionarea unei flote de imprimante şi multifuncţionale, incluzând centralizarea facturilor, managementul utilizării tonerului sau al cernelii, mentenanţa şi reparaţiile.

Ofertele MPS aduc o evaluare clară a situaţiei mediului de imprimare,  analize, raportări şi management proactiv permanente, pentru îndeplinirea obiectivelor contractuale.

„Xerox este lider mondial in privinţa cotei de piaţă atât pe segmentul MPS, cât şi pe cel BPS, având oferte personalizate pentru companii de diferite mărimi”, afirmă Holly Muscolino, director de cercetare la IDC. „Cum industria se extinde pe piaţa IMM-urilor, capacităţile globale de livrare sunt elemente cheie pentru Xerox care continuă să-şi construiască propria infrastructură pentru suport tehnic global, incluzând şi sprijin pentru partenerii indirecţi”.

 

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
424 views
bookmark icon

Write a comment...