Stiri

Xerox renunță la Drupa.

• Bookmarks: 11425


La sfârșitul săptămânii trecute, speculațiile industriei că Xerox nu va participa la târg au fost confirmate de către producător, declarând că “a decis să nu expunā”.
Xerox a fost inclus pe planul inițial al expozitiei cu o prezență substanțială în hala 8, lângă Konica Minolta și  Fujifilm, care se află în prezent in locurile rezervate.
 Sabine Geldermann, director al Drupa și Portfolio Print Technologies la Messe Düsseldorf, a declarat: “Xerox a decis să-și anuleze participarea la Drupa pentru anul viitor. Aceasta este o decizie pe care o regretăm foarte mult.
Cu toate acestea, o parte din spațiul ocupat anterior de Xerox a fost deja ocupat și suntem foarte încrezători că vom putea realoca acest loc mult căutat în viitorul apropiat.
Drupa 2024 va fi o platformă de succes și relevantă pentru industria globală datorită participării jucătorilor cheie și a liderilor tehnologici, gamei impresionante de produse și nivelului ridicat de tehnologie”
Unul dintre spatiile mari alocate anterior companiei Xerox în hala 8 a fost preluat acum de producătorul chinez Han Glory, care anterior a fost inclus în hala 14, fiind împărțit acum în patru spații care deocamdată rămân în prezent nealocate.
Drupa își va deschide portile din marți 28  Mai până vineri, 7 Iunie 2024, iar cele mai mari  standuri  au fost rezervate de HP și Koenig &; Bauer.

Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
425 views
bookmark icon

Write a comment...