Eveniment

Ziua Porților Deschise pentru transfer termic

• Bookmarks: 34538


Verla continuă seria de acțiuni Ziua Porților Deschise pentru transfer termic, demarate în 2013! De data aceasta, seminariile sunt organizate în Orașul tău, oferind posibilitatea întâlnirii reprezentanților atelierelor de imprimare din toată țara cu specialiștii Verla.

verla_ins

În perioada 17 iunie – 09 iulie 2014, consilierii Verla vor ajunge în 7 locații: Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Bacău, Constanța și București.

Vor aduce cu ei toate materialele de care aveți nevoie, vor prezenta noutăți, detalii și secrete ale proceselor de personalizare și vor oferi posibilitatea de testare gratuită a întregii game de produse și echipamente pentru transfer termic pe textile, lemn, metal, ceramică, sticlă, carton și orice alt suport pe care l-ați avut de inscripționat vreodată și nu ați știut ce material să folosiți.

Pentru a afla toate surprizele pe care furnizorul de soluții le-a pregătit, înscrie-te acum prin intermediul formularului de AICI și vino la data stabilită, în orașul pe care ți l-ai ales!
Mai multe detalii gasiți pe www.transfertermic.ro.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
538 views
bookmark icon

Write a comment...