Stiri

• Bookmarks: 32583


Kodak a prezentat revoluționarul KODAK PROSPER 7000 Turbo Press la fabrica sa  de din Dayton, Ohio. Noua mașină cu jet de cerneală de la Kodak utilizează tehnologia KODAK Stream Inkjet, oferind viteze de imprimare de până la 410 mpm sau până la 5.523 A4/letter ppm, care este cu 35% mai rapidă decât cel mai apropiat concurent. Acesta permite imprimantelor comerciale, editoriale și de ziare să concureze mai eficient cu offset-ul și să transfere mai multe joburi, de la procesele convenționale de imprimare la cel cu jetul de cerneală. Kodak stabilește standarde fără precedent în ceea ce privește viteza și productivitatea cu noua sa presă cu jet de cerneală completă de perfecționare a culorilor.
PROSPER 7000 Turbo suportă o lățime maximă a web-ului de 648 mm (25,5 inci), cu o lungime variabilă de tăiere de până la 1.372 mm (54 in.), în timp ce imprimă pe o gamă largă de hârtie de ziar, hârtie de specialitate, precum și hârtii reciclate.
Oferind trei moduri de imprimare optimizate, PROSPER 7000 Turbo Press îndeplinește cerințele specifice ale diferitelor aplicații. Acest lucru permite imprimantelor să-și optimizeze procesul de producție pentru a imprima întotdeauna la cea mai bună combinație de viteză și rezoluție.
“Viteza de schimbare a joburilor cu  PROSPER 7000 Turbo va ajuta imprimantele comerciale, editoriale și de ziare să crească eficiența pe termen lung de la procesele convenționale de imprimare la jetul de cerneală”, a declarat Jim Continenza, președinte executiv și director executiv al Kodak. “Credem că tehnologia digitală va crește în importanță ca o completare a compensării, pe măsură ce problemele actuale ale lanțului de aprovizionare continuă să crească costul prepress. Această nouă presă reflectă angajamentul nostru continuu de a investi în inovare care ajută clienții noștri să reușească pe măsură ce industria evoluează

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
583 views
bookmark icon

Write a comment...