Analiza

Se caută distribuitor european pentru Gerber M Turbo

• Bookmarks: 19471Compania Gerber Scientific Products, unul dintre principalii jucători de pe piața de signalistică și producerea de semne și sisteme grafice profesionale, având sediul în Statele Unite ale Americii, caută ca partener o firmă din Europa pentru comercializarea sistemului de finisare M Turbo.

M Turbo combină un cutter flatbed cu un router compatibil cu principalele mărci de imprimare de pe piață. Sistemul are un router de 1 kw care permite finisările de imprimare și tăiere de mare viteză.

Potențialul lui M Turbo este mare, întrucât există peste 300 de mașini instalate în întreaga lume.
Partenerul strategic al Gerber este TMT Digital din Paris, un distribuitor de tehnologii digitale inovatoare, materiale grafice, ambalaje, POS-uri și alte tipuri de mijloace destinate comunicării vizuale. Președintele companiei, Christian Salhofer, spune:

“M Turbo este un echipament de tăiere foarte bine realizat, sigur și versatil care ne permite să concurăm în mod automat cu cei mai buni jucători de pe piață. Produsul ne aduce clienți care doresc o productivitate mai mare în procesul de imprimare și tăiere”.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
471 views
bookmark icon

Write a comment...