Default

Amazon, gigantul comerțului electronic, și-a tipărit pe suport de hârtie catalogul pentru Crăciun

• Bookmarks: 4135


Pentru perioada cea ma profitabilă a anului pentru vânzări, grupul Amazon, gigantul vânzărilor online a apelat la strategiile de marketing tradiționale.

Amazon a început deja să distribuie, către milioane de clienți, propriul catalog tipărit pe hârtie.
Intitulat „A Holiday of Play”, catalogul din hârtie are textele în limba engleză și conține 70 de pagini. Prezentările jucăriilor sunt însoțite de coduri QR, ceea ce permite obținerea unor informații suplimentare despre produse și comandarea cu ușurință prin conectarea la pagina de web. De asemenea, există disponibilă și o variantă PDF a catalogului care poate fi descărcată de pe net și care permite comandarea produsului din magazinul virtual Amazon printr-un singur clic pe imaginea jucăriei.
Amazon a tipărit acest catalog pentru a umple un „gol” de pe piață. În luna mai, rețeaua de magazine „Toys ‘R’ Us” a intrat în lichidare și și-a întrerupt activitatea, iar catalogul pe care îl edita anual era o adevărată instituție în Statele Unite ale Americii, notează jurnaliștii publicației Graphiline.
Compania Amazon a mai tipărit cataloage pe hârtie în perioada 2014-2016, inclusiv pentru Europa, însă cu un conținut mult mai redus decât cel actual. (Romulus Cristea)

Similar Posts:

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
135 views
bookmark icon

Write a comment...