Default

AMPRO Design, branding de aur la Moscova

• Bookmarks: 231206


Consultanţii de branding AMPRO Design au câştigat Marele Premiu în cadrul competiţiei internaţionale de design şi publicitate Identity: Best of the Best, desfăşurat la Moscova la începutul lunii aprilie, pentru lucrarea ”The design business bottle”, un ambalaj pentru o sticlă de vin cadou, lucrare care a luat şi aurul la secţiunea Design de Ambalaj.

De asemenea, AMPRO Design a ocupat poziţia a treia la categoria Brand Identity (Food), cu lucrarea “Sushimania”. La Identity: Best of the Best 2010, AMPRO Design a fost nominalizată cu 14 lucrări – 11 la categoria Packaging Design, două la Brand Identity (Food) şi una la Logo (Industry), patru dintre ele ajungând în finală.

„Este prima oară când o companie din România ia Marele Premiu la acest concurs. Multe din lucrările noastre sunt publicate şi în 100s visual ideas / packaging and labels SUA şi în The gallery magazine, the world’s best graphics”, a declarat pentru Print Magazin Irinel Ionescu, Creative Director and Managing Partner AMPRO Design.

Alături de Ampro, alte două agenţii româneşti s-au întors acasă cu premii: agenţia Inpublic, cu argint la secţiunea Logo – Industry, pentru rebranding-ul Petrocart şi agenţia Indegrafo, cu bronz la secțiunea Corporate Identity, cu lucrarea Summer School.

Identity: Best of Best este o competiţie internaţională anuală de design pentru logouri, identitate vizuală şi design de ambalaj, organizată în Rusia de publicaţia Identity şi site-ul ArtGraphics.ru.

La ediţia din acest an au participat 237 de agenţii din 40 de ţări, cu peste 1.300 de lucrări înscrise.

Trebuie amintit că din juriul concursului a făcut parte şi Marius Ursache, Chief Creative Officer al Grapefruit. Ceremonia de desemnare a premiilor Identity: Best of the Best a avut loc pe 8 aprilie 2010, în timpul expoziţiei „Design and Advertising”, din Moscova, Federaţia Rusă.

Click pe imaginea de lângă titlul pentru a vedea lucrările la o dimensiune mai mare.

(sursa: AMPRO Design)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1206 views
bookmark icon

Write a comment...