Analiza

Aplicații fără limite cu Trotec Speedy 400 Flexx

• Bookmarks: 34573


Un singur sistem, două surse laser, aplicații fără limite, o gamă completă de procesare a materialelor

Gravarea și marcarea virtuală nu au limite: cu ajutorul Trotec Speedy 400 Flexx puteți lucra cu o serie de materiale, de la plastic sau lemn până la sticlă sau metal, chiar și materiale mixte.

Trotec este singurul producător care oferă posibilitatea de a transforma sistemul laser Speedy 400 cu CO2 sau Fiber în sistem laser Speedy 400 Flexx, deschizând astfel oportunități oricând și oricărui client pentru a-și extinde afacerea și de a crește profitul și productivitatea, prin gravare eficientă.

Noul Speedy 400 Flexx combină calitatea superioară a obținerii detaliilor fine și viteza maximă a sistemului Speedy 300 Flexx cu accesorii și funcții eficiente ale sistemului Speedy 500 într-un nou sistem laser inovator, cu masă de lucru eficientă de 1000 x 610 mm, pentru a facilita procesarea rapidă, cât mai ușoară și fără necesitatea debitării anterioare a materialelor.

Software JobControl® X – vă sprijină perfect în manevrarea joburilor de tăiere, gravare și marcare. Cu funcții ca marcarea de poziție, job în așteptare, joburi folosite sau baza de date a materialelor uzuale, Trotec imprimă noi standarde ale sistemelor laser plane. Iar cu noua funcție de calcul a timpului de execuție al joburilor, Trotec redefinește concepția volumului de lucru eficient.

Mese de lucru flexibile – puteți alege masă ideală pentru aplicația dumneavoastră: masă de gravare feromagnetică, masă de vacuum, masă de tăiere cu lamele, grid negru de aluminiu, masă pentru tăiere tip fagure pentru masă de vacuum sau gridul de tăiere din plastic alb.

Pentru a obține rezultate perfecte la marcare, gravare și tăiere, folosiți lentilele adiționale. Totec vă pune la dispoziție, în funcție de materialele și distanțele diferite de focalizare necesare pentru acestea, următoarele lentile de focalizare: pentru tubul laser cu CO2 – 1.5 inci, 2 inci, 2.5 inci sau 4 inci, pentru tubul laser Fiber – 3.2 inci sau 5 inci, iar pentru Flexx 2.85 inci.

Air Assist – previne arderea materialelor inflamabile, ajută la direcționarea fumurilor și reziduurilor înspre sistemul de evacuare și protejează lentilele. Pass-through / Trecere – permite procesarea pieselor foarte lungi și voluminoase.

Sistemul i-cut Vision – un sistem de înregistrare foarte precisă pentru marcare și o cale de compensare a tăierii. Cu ajutorul marcărilor registrate recunoaște distorsiuni ale materialelor printate și reglează calea de tăiere.

Tehnologia InPack este o combinație între componente de cea mai bună calitate pentru o viață îndelungată cu protecția pentru toate elementele optice și sensibile. Converter Postscript – unicul converter postscript convertește fișierele PDF, EPS, BMP, JPEG și TIFF în formate specifice Trotec.

Dispozitivul rotativ – pentru gravarea pe obiecte cilindrice, conice și sferice precum sticlelele, paharele, mingile sau cănile.

Flexibilitate – în orice moment – fiecare Speedy 400 este “gata pentru FLEXX”. Acest lucru înseamnムcムun Speedy 400 poate fi upgradat cu o laser în orice moment , devenind astfel un Speedy 400 FLEXX. Este alegerea dumneavoastră!

Video pentru prezentare :
www.youtube.com/watch?v=yOCwZsH7eyo&feature=related .

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
573 views
bookmark icon

Write a comment...