Analiza

Trotec Speedy 400 – O nouă dimensiune în procesarea laser

• Bookmarks: 21728


Speedy 400 reprezintă o nouă dimensiune in procesarea laser, astfel încât puteți beneficia de maximă utilizare și flexibilitate, pentru a vă mari producția și productivitatea.

Suprafața de lucru de 1000 X 610mm a noului Speedy 400 permite procesarea celor mai comune dimensiuni de materiale standard mult mai ușor, economisind atât costurile pentru debitare cât și timpul de lucru, datorită utilizării optime a suprafeței de gravare.

Software JobControl® X – vă sprijină perfect în manevrarea joburilor de tăiere și gravare. Multe funcții utile și inteligente, cum ar fi baza de date a materialelor folosite, joburi favorite, indicatori pentru o poziționare precisă și automatizare a jobului vă vor face munca mai ușoară, mai eficientă și mai productivă.
Mese de lucru flexibile – puteți alege masa ideală pentru aplicația dumneavoastră: masa de gravare feromagnetică, masa de vacuum, masa de taiere cu lamele, grid negru de aluminiu, masa pentru tăiere tip fagure pentru masă de vacuum sau gridul de tăiere din plastic alb.
Lentile adiționale – pentru rezultate perfecte de tăiere și gravare, lentilele cu diferite lungimi focale pot fi folosite, în funcție de aplicație. (1,5 inch, 2.0 inch, 2.5 inch si 4.0 inch – lentila CO2)
Air Assist – previne arderea materialelor inflamabile, ajută la direcționarea fumurilor și reziduurilor înspre sistemul de evacuare și protejează lentilele.
Pass-through / Trecere – permite procesarea pieselor foarte lungi și voluminoase.
Sistemul i-cut Vision – un sistem de înregistrare foarte precisă pentru marcare și o cale de compensare a tăierii. Cu ajutorul marcărilor înregistrate recunoaște distorsiuni ale materialelor printate și reglează calea de tăiere.
Tehnologie InPack – este o combinație între componente de cea mai bună calitate pentru o viață îndelungată cu protecție pentru toate elementele optice și sensibile.
Converter Postscript – unicul converter postscript convertește fișierele PDF, EPS, BMP, JPEG și TIFF în formate specifice Trotec.
Dispozitivul rotativ – pentru gravarea pe obiecte cilindrice, conice și sferice precum sticlelele, paharele, mingile sau cănile.
Flexibilitate Maximă – în orice moment – fiecare Speedy 400 este “gata pentru FLEXX”. Acest lucru înseamnă că un Speedy 400 poate fi upgradat cu o sursă laser suplimentară în orice moment , devenind astfel un Speedy 400 FLEXX.

Mai multe detalii pe www.rubin2000.ro

http://www.youtube.com/watch?v=yOCwZsH7eyo&feature=related

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
728 views
bookmark icon

Write a comment...