Analiza

Marcare eficienta cu laserele fiber Trotec pe metal si plastic

• Bookmarks: 45815


marking_metal_113_LowRes

Cu ajutorul sistemelor laser cu sursa fiber, Trotec va oferta avantaje de neegalat.

Laserul – instrumentul universal pentru procesarea materialelor – otelul inoxidabil, aluminiul, aurul, argintul, bronzul, platina sau cuprul se marcheaza direct cu laserul la fel ca si plasticele cu compozitie de ABS, policarbonat, poliamide, PMMA sau plastice cu aditivi laser.
– Posibilitati incredibile – inscriptionari cu logo-uri, design-uri, coduri de bare si numere de serie sunt cu usurinta realizate, iar marcarea literelor de 1 punct si geometrii precise devin realitati pe materialele procesate.
Marcare de calitate superioara – marcarea cu laserul fiber este rezistenta la zgariere, caldura si solutii acide. Prin setarile laserului, anumite metale (otelul inoxidabil sau titanul) se pot marca fara a ramane vreo impresie palpabila a suprafetei materialului.
Procesare fara contact direct – marcarea laser nu necesita fixarea cu clame sau cu vacuum a materialelor, nu se exercita presiune asupra materialului. Aceasta procesare laser asigura rezutate precise si rezistente, economiseste timpul si banii necesari pentru fixare.
Productie cu costuri reduse – nu este nevoie de cerneluri, materiale chimice sau alte materiale, eliminand costurile de folosire sau de dispensare a acestora.

Laserele fiber produse de Trotec asigura multi ani de marcare fara vreo cheltuiala specifica de intretinere si sunt echipate pentru utilizare intensa prin componentele de calitate superioara. Productivitatea asigurata de Trotec se potriveste perfect daca marcati piese individuale sau daca executati un job complet de piese diferite.
marking_plastic_003

Software-urile laserelor fiber, JobControl pentru laserele flatbed si DirectMark/SpeedMark pentru laserele galvo, sunt intuitive si ofera controlul tuturor functiilor laserelor.
marking_plastic_004 Prin laserele Flatbed cu sursa fiber si cu cu masa de lucru de pana la 1000×610 mm si laserele Galvo de mare viteza cu suprafata de pana la 310×310 mm, Trotec va ofera cu siguranta un sistem optim pentru aplicatiile dvs., iar in functie de timpul de lucru necesar procesarii, Trotec va ofera puteri ale surselor laser fiber de 10W, 20W, 30W sau 50W.

 

 

Oferta Trotec include Speedy 100Fiber, Speedy 300Fiber, Speedy 300Flexx, Speedy 400Fiber, Speedy 400Flexx, ProMarker, ProMarker 300, Statia de lucru LWS 780, SpeedMarker FL si SpeedMarker 300.

Laserele Speedy 300 Fiber si Speedy 400 Fiber se pot echipa oricand si cu o sursa CO2 devenind sisteme laser Flexx, astfel completand gama de procesare a materialelor, economisind bani, spatiu si timp pentru extinderea afacerii dvs., aducand productivitate, eficienta si calitate de neegalat fata de orice alte sisteme laser competitive.

Echipamente laser Trotec, doar prin Rubin 2000, unic distribuitor in Romania.

Similar Posts:

45 recommended
comments icon0 comments
0 notes
815 views
bookmark icon

Write a comment...