Stiri

Canon lansează Océ VarioPrint 6000 TITAN

• Bookmarks: 40608


Noua serie de imprimante Océ VarioPrint 6000 TITAN pentru producţie monocromă digitală, de la Canon, stimulează productivitatea şi creşte flexibilitatea suporturilor de imprimare

Canon Europe lansează noua serie Océ VarioPrint 6000 TITAN de imprimante de producţie monocromă cu coli pre-tăiate, introducând o gamă de inovaţii tehnologice pentru îmbunătăţirea productivităţii, menţinând, în acelaşi timp, standardele cu privire la mediu, specifice seriei VarioPrint 6000, cea mai bună din clasa ei.

Tehnologia a fost dezvoltată pentru a veni în ajutorul Furnizorilor de Servicii de imprimare (PSP) care operează pe segmente comerciale, de publicaţii şi tranzacţionale, pentru a putea oferi materiale imprimate alb-negru de calitate, la viteze mai mari şi cu ajutorul unor suporturi de o varietate mai mare în ceea ce priveşte greutatea şi formatul.
Noua serie de imprimante TITAN este fabricată pe platforma bine-cunoscutului model Océ VarioPrint 6000, care a stabilit un nou standard pentru producţia digitală monocromă atunci când a fost lansat, acum aproape zece ani. Tehnologia unică de care beneficază, Gemini Instant Duplex, este şi astăzi de neegalat.

Susţinând volume de până la 10 milioane de imprimări pe lună, în format A4, noile imprimante sunt ideale pentru producătorii de materiale comerciale imprimate, cărţi şi documente tranzacţionale, precum şi pentru producătorii de materiale pentru mediile interne. Seria Océ VarioPrint 6000 TITAN vă este oferită în trei versiuni, pentru a îndeplini nevoile specifice ale clienţilor – Standard/TP(Imprimare tranzacţională)/MICR – şi are o gamă variată de opţiuni de finisare care include: realizare de broşuri, legare termoplastică, legare cu bandă, perforare cu șablon, tăiere şi vă pune la dispoziţie un Dispozitiv pentru Finisarea Documentelor (DFD) pentru a facilita conectivitatea la cerere cu alte dispozitive de finisare terţe compatibile.
Seria Océ VarioPrint 6000 TITAN este o imprimantă al cărei design a suferit o redesenare completă, beneficiind acum de o carcasă ultra-robustă care să facă faţă cerinţelor clienţilor din domeniul producţiei industriale, să faciliteze mentenanţa şi să maximizeze timpul de funcţionare al imprimantei.

Urmând randamentul predecesorului său, seria VarioPrint 6000+, viteza de imprimare crescută la 328 de imagini A4 pe minut (ipm) oferă un supliment de peste 30.000 de imagini, într-o singură săptămână, în cadrul unui singur schimb. Patru modele sunt gata să îndeplinească cerinţele referitoare la viteză (VarioPrint 6180, 6220, 6270 şi 6330 ), clienţii care folosesc modelele cu viteză mai mică având opţiunea de a achiziţiona licenţe temporare pentru o viteză mai mare, pentru a face faţă volumelor de producţie mărite pe termen scurt sau de sezon.

Productivitatea mărită este, de asemenea, susţinută şi cu ajutorul funcţiilor extinse ale serverului de imprimare PRISMAsync v7, care permite programarea în avans a sarcinilor cu până la opt ore, pentru a facilita imprimarea nesupravegheată. Şi alte instrumente, precum PRISMAsync Remote Manager, Remote Control App pentru dispozitive inteligente şi noul serviciu de cloud PRISMAlytics Dashboard cresc productivitatea permiţând gestionarea şi monitorizarea de la distanţă a mai multor motoare. Sistemul de operare bazat pe Windows 10, autentificarea utilizatorului şi interfaţa de utilizator configurabilă sunt doar câteva dintre funcţiile care contribuie la securitatea echipamentului.

Imprimantele din noua serie Océ VarioPrint 6000 TITAN sunt optimizate pentru a funcţiona împreună cu cea mai amplă gamă de suporturi de imprimare din istoria acestei serii şi au fost create pentru a ajuta furnizorii de servicii de imprimare să îşi extindă portofoliul de aplicaţii şi să acceseze noi oportunităţi comerciale. Noua opţiune TITAN Light Weight Media (LWM) cu tehnologie LWM Air Guide permite imprimarea pe substraturi uşoare chiar şi de 45 g/mp, oferind astfel utilizatorilor oportunităţi de produse noi, de exemplu în aplicaţii precum documente legale, publicaţii de specialitate şi produse multilingvistice, precum şi prospecte farmaceutice.

Această funcţie nouă de utilizare de medii de imprimare uşoare este posibilă cu ajutorul tehnologiei Océ Gemini Instant Duplex, care foloseşte un cap de imprimare dublu pentru imprimarea simultană pe ambele feţe ale materialului, fără a fi nevoie să vă opriţi şi să întoarceţi foaia. Tehnologia Océ Copy Press, care presează tonerul în substrat la o temperatură scăzută de fixare, reduce şi stresul fizic la care este supus substratul, în acelaşi timp ajutând la menţinerea unei suprafeţe plate pentru imprimare optimă şi finisaje de calitate şi pentru obţinerea unei imagini mate, de nivel offset.
Seria VarioPrint 6000 TITAN lucrează cu materiale de imprimare simple, cretate, texturate dar şi cu alte materiale de imprimare de specialitate, precum hârtia NCR. De asemenea, aceasta este singura imprimantă digitală din clasa ei care poate imprima tabulatori faţă-verso pentru produse precum manuale şi ghiduri.

Noua opţiune Paper Input Module (PIM) a seriei VarioPrint 6000 TITAN le oferă clienţilor flexibilitate la alegeri şi configurare. Opţiunea PIM standard este potrivită pentru materiale de imprimare de până la 320 x 488 mm, în timp ce opţiunea Flex XL PIM a fost gândită pentru materiale de imprimare de până la 350 x 500 mm, ideal pentru producţie de carte digitală la cerere multiplicată pe format. În funcţie de combinaţia de materiale, clienţii pot lucra cu trei opţiuni PIM Standard sau trei opţiuni PIM Flex XL sau pot combina două opţiuni PIM de aceeaşi mărime cu o opţiune de altă mărime.
Peter Wolff, Senior Director, Divizia de imprimare şi producţie CRD pentru clienţi, Canon Europe, afirmă: “Când primul echipament Océ VarioPrint 6000 a intrat pe piaţă în 2007, acesta a redefinit aşteptările pe care oamenii le aveau de la o imprimantă monocromă în ceea ce priveşte viteza de imprimare, calitatea şi durabilitatea iar de atunci, aceste echipamente au stat la baza creşterii şi dezvoltării a sute de afaceri. Zece ani mai târziu, odată cu noua serie TITAN, am creat o gamă de imprimante monocrome de înaltă performanţă, ce combină cele mai bune atribute tehnice ale platformei originale VarioPrint cu noile tehnologii, pentru a depăşi mai mult limitele producţiei de materiale imprimate alb-negru. Aceste noi imprimante sunt cea mai bună alegere din clasa lor în ceea ce priveşte viteza, fiabilitatea, calitatea, versatilitatea şi sustenabilitatea.“
Tehnologia consacrată Océ Gemini Instant Duplex oferă registraţie faţă-verso aproape de perfecţiune, cu o toleranţă de +/- 0,3 mm, pentru imprimare de calitate excepţională. De asemenea, multe dintre funcţiile seriei originale VarioPrint contribuie la obţinerea de rezultate de o calitate deosebită; de exemplu, tehnologia ScreenPoint care detectează şi optimizează tipul de imagine (text, rând sau fotografie) pentru fiecare pagină în parte şi algoritmul de Semitonuri SuperCell pentru imagini de o claritate perfectă şi pentru gradaţii fine.

Presele din noua serie Océ VarioPrint 6000 TITAN practic nu generează niciun fel de emisii de ozon sau toner rezidual iar consumul lor de energie a fost calculat să fie cu 30% mai mic decât al oricăror altor echipamente din această categorie, ajutându-i astfel pe clienţi să reducă la minim costurile de funcţionare şi să păstreze un mediu de operare sănătos.
Wolff încheie astfel: “Materialele alb-negru rămân principalele materiale folosite în producţia industrială, iar Canon este hotărât să vină mereu cu inovaţii în acest domeniu tehnologic, pentru a preîntâmpina nevoile clienţilor, aflate mereu în schimbare. Cu ajutorul seriei varioPRINT 140, al seriei imagePRESS Océ VarioPrint 6000 TITAN şi al soluţiilor Océ JetStream, putem face faţă oricând cerinţelor de producţie monocromă ale furnizorilor de servicii de imprimare şi ale echipamentelor de imprimare din departamentele interne, pentru toate gamele de volume de imprimare. Aceste produse de ultimă generaţie îi vor ajuta pe clienţi să respecte termenele-limită tot mai strânse, să-şi întărească latura competitivă şi să adopte noi modele de afacere care le pot schimba oferta de servicii şi profitabilitatea.“

Similar Posts:

40 recommended
comments icon0 comments
0 notes
608 views
bookmark icon

Write a comment...