Analiza

Ce este si cum se alege un Pop Up Spider? (2)

• Bookmarks: 28589


Continuam prezentarea sistemelor expozitionale Pop Up Spider cu clasificarea lor dupa mai multe criterii si prezentarea pe scurt a celor mai importante tipuri de Pop Up Spidere:

Clasificarea sistemelor Pop Up Spider se poate face dupa:

Forma structurii extensibile:

  • curbata
  • dreapta
  • forme neregulate (in forma de S, L, stea sau alte forme compuse)

Dimensiuni (standard):

  • inaltime: 2.25 sau 2.4 m
  • latime: 255, 270, 330 cm, etc.

Materialul pe care este imprimata imaginea:

  • panouri rigide de PVC / film poliester laminate mat
  • panou flexibil din material textil

Tipul structurii extensibile:

  • simpla – fara elemente de blocare
  • magnetica – cu brate magnetice pentru blocare
  • premium – autoblocanta, cu legaturi incrucisate pentru rigidizare.

Care sunt principalele tipuri de sisteme Pop Up Spider?

basicPop Up Basic – structura din gama economica pentru pentru expuneri ocazionale de scurta durata si bugete foarte reduse. Avand ca tara de provenienta China, acest tip de Pop Up are o garantie redusa si prezinta marele dezavantaj ca nu dispune de un sistem de blocare al structurii, astfel incat rigidizarea intregului ansamblu este data doar de barele metalice pe care se fixeaza panourile grafice. In plus, panourile grafice prevazute cu banda magnetica se fixeaza pe barele metalice simple, care nu sunt prevazute cu magnet, astfel incat fixarea ferma si facila a panourilor are mult de suferit. Pachetul include de regula spoturi luminoase si/sau geanta din material textil.

standardPop Up Standard – sistem Pop Up de calitate superioara, cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, ideal pentru expuneri dese si bugete medii, avand tara de provenienta Germania sau Anglia. Atentia pentru detalii in procesul de productie, calitatea materialelor folosite, sistemul inovator complet magnetic de blocare al structurii si de fixare al barelor magnetice si al panourilor grafice recomanda acest Pop Up Spider ca o varianta mult imbunatatita fata de varianta precedenta. Garantia componentelor hardware este de 10 ani, iar acesoriile pentru Pop Up Standard sunt: spoturi luminoase halogen sau LED, geanta cu blat de lemn ce poate fi folosita ca desk personalizat, suport pt LCD, etc.

premiumPop Up Premium – sistem premium, considerat modelul de top al structurilor tip Pop Up, pentru expuneri dese si inlocuiri nelimitate ale panourilor grafice, pentru companiile cu o imagine si o prezenta impecabila si bugete medii-superioare. Structura autoblocanta cu legaturi incrucisate aferenta fiecarei celule ii ofera o rigiditate excelenta. Panurile grafice se fixeaza cu banda magnetica de barele verticale interconectate, prevazute si acestea cu banda magnetica, astfel asigurandu-se o imbinare perfecta a printurilor. Producatorul recomanda un test inedit pentru verificarea calitatii si a rezistentei sistemului Pop Up Spider: atunci cand structura este stransa, o persoana adulta se poate urca cu picioarele pe structura (poate calca efectiv pe ea) iar aceasta isi va pastra perfect forma, fara a avea de suferit! Nu este de mirare in aceste conditii de ce sistemul Pop Up Premium are o garantie de 20 de ani. Acesoriile sunt: spoturi luminoase halogen sau LED, geanta cu blat din lemn ce poate fi folosita si ca desk personalizat.

textilPop Up Textil – structura de calitate, foarte usoara, extrem de simplu de instalat, cu panoul grafic imprimat pe material textil atasat permanent de structura, pentru expuneri dese si bugete medii. Avand ca tara de provenienta Germania sau Anglia, sistemul Pop Up Textil are o garantie de 10 ani. Marele avantaj al acestui sistem este lipsa panourilor grafice rigide, astfel incat panza imprimata poate ramane atasata de structura chiar si atunci cand aceasta este nu este instalata (in geanta si in timpul transportului). Greutatea si spatiul de depozitare sunt mult mai reduse, timpul de instalare este redus practic la 2-3 minute, iar materialul textil este mult mai putin pretentios in comparatie cu panourile clasice (poate fi spalat la nevoie, fibrele textile sunt extrem de rezistente). Se recomanda acest produs companiilor care dezvolta campanii de lunga sau scurta durata, dar care implica transport si montaje/demontaje multiple. Materialul tiparit se fixeaza pe structura cu banda velcro (arici).”

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
589 views
bookmark icon

Write a comment...