Analiza

Sistemele de afișare: pentru un mesaj captivant și elegant

• Bookmarks: 51535


Când vine vorba de promovare, mediile pe care le avem la dispoziție sunt multiple și extrem de ofertante.

Suntem martorii accelerării din ce în ce mai puternice a afișării mesajelor diverselor companii. Ne simțim cu toții asaltați de viteza mare cu care se schimbă informația.

Poate de aceea firmele de producție publicitară caută soluții prin care mesajul informațional să ajungă la client într-o formă cât mai captivantă dar și elegantă. Soluția sistemelor mobile de afișare pare ideală prin rapiditatea cu care se montează, precum și prin eleganța suportului textil pe care se imprimă informația.

Din gama pop-up se detașează sistemele modulare cu conectare multiplă—POP-UP SYSTEMS. Modelul reprezintă o inovație extraordinară și extrem de practică pentru expuneri grafice. Modelele din această gamă se recomandă prin: calitate excelentă a profilelor; brațe de conectare puternice și picioare reglabile. În variantă curbă sau dreaptă, pop-upurile pot fi accesorizate cu spoturi pentru iluminare.

POP-UP SYSTEMS – Solutia de promovare 360

Elementul de impact îl reprezintă însă posibilitățile de conectare fie în formă de L, formând astfel un unghi de 90 de grade, fie unul în prelungirea celuilalt, creând astfel un sistem grafic care poate să acopere un întreg perete. Se poate opta pentru expunerea textilului pe ambele fețe sau doar pe una dintre laturi, dar si pentru expunere pe părțile laterale.

popup-cu-stand

Magia 3D se răsfrânge și în dezvoltarea noilor sistemele de afișare 3D. Verla vă prezintă sisteme de expunere concepute pentru materiale textile, construite din segmente de aluminiu care se îmbină într-o structură spațială foarte mult apreciată.

Ce recomandă un sistem 3D?
Îmbinarea segmentelor este ușoară, având butoane cu arc pentru o potrivire rapidă. Poate fi utilizat pentru campanii care implică acțiuni repetate de transport și montaj. Sistemele sunt rezistente la montaje/demontaje succesive și foarte stabile.

Pentru proiecte spot, care trebuie sa fie finalizate într-un interval extrem de mic, dar care să producă și efectul vizual scontat, sistemele de tip pop-up reprezintă o soluție bună. Sisteme cu autoformare, pop-up-urile sunt cunoscute pe piața dedicată. Interesul advertiserilor pentru astfel de soluții este de înțeles deoarece suprafețele de expunere sunt mai mult decât generoase, iar aspectul unui astfel de sistem nu poate să fie trecut cu vederea.

popup-systems

Variante numeroase de sisteme de afișare modulare își dovedesc eficiența încă de la prima utilizare. Dacă vorbim despre clasicele roll-up-uri le putem sublinia utilitatea prin montarea extrem de ușoară si caracterul compact al sistemului, care poate să fie transportat foarte simplu dintr-un loc în altul. Le vedem de fiecare dată la evenimente cu caracter temporar deoarece permit afișarea mesajelor în orice spațiu, rămânând opțiunea numărul unu atunci când vine vorba despre comunicarea unei acțiuni de promovare.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi site-ul Verla unde vei găsi cu siguranță cel puțin o soluție care să se potrivească criteriilor tale.

Similar Posts:

51 recommended
comments icon0 comments
0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...