Analiza

iMotion, display interactiv funcţional în orice tip de locaţie

• Bookmarks: 20634


Zytronic, un dezvoltator de tehnologii digitale şi filtre de lumină din Marea Britanie şi-a asociat numele cu Infinitus, o societate din Slovenia specializată în totemuri digitale de afişare a informaţiilor.

Prin integrarea tehnologiei sale display-ului ZYTOUCH, Infinitus a creat un sistem interactiv, ideal pentru promovarea în orice tip de locaţie. iMotion are încorporat un sistem audio, iar opţional, se poate adăuga Bluetooth sau conexiune Wi-Fi care-i sporesc interactivitatea.

Dimensiunile display-ului variază între 113cm şi 165cm, adaptându-se unei game largi de necesităţi.

iMotion combină avantajele tehnologiei de vârf cu fiabilitatea designului din industriile militare şi de automobile. Suportul display-ului este alcătuit din oţel şi aluminiu, fiind astfel protejat de eventualele acte de vandalism.

Dispozitivul are montat un sistem integrat de aer condiţionat – încălzire – ventilatie (HVAC), cu scopul de a menţine un mediu de operare stabil pentru sistemele high-tech integrate.

Protecţia display-ul este asigurată de un înveliş extrem de dur, de 6mm + 6mm, din sticlă laminată cu un strat anti-reflexie. iMotion este optimizat pentru conectivitate în reţea, iar stratul anti-reflexie oferă o mai bună lizibilitate pentru utilizatori.

Projected Capacitive Technology (PCT) este diferit de tehnologiile digitale obişnuite. Senzorul PCT utilizează o reţea electrică cu diametrul de 10 microni organizaţi într-o reţea XY. Această reţea este integrată într-un panou laminat situat între straturi de sticlă. Condensatorul(dispozitivul) generează un câmp suficient de sensibil pentru a fi modificat la apropierea unui obiect conducător de electricitate. Senzorii măsoară schimbările la nivelul ecranului şi determină cu precizie locul contactului.

Chiar şi fără coating anti-reflecţie sau fixare optică, senzorii sunt imuni la zgârieturi, praf, lichide de curăţare sau condiţii meteo extreme.

Deoarece ecranul este etanşeizat, este eliminată şi posibilitatea pătrunderii particulelor de praf sau a umidităţii.

PCT şi-a dovedit performanţele oferind o funcţionare extrem de precisă chiar şi în condiţiile în care atingerea nu este directă, de exemplu prin intermediul unei palme înmănuşate.

Ian Crosby, directorul de marketing şi vânzări al Zytronic declara că ,,ZYTOUCH este extrem de performant şi, datorită capacităţii PCT, a dimensiunii ecranului laminat şi rezistenţei la orice condiţii a fost alegerea potrivită pentru Infinitus.”

iMotion este metamorfoza dintre două branduri şi viziuni, rezultatul fiind un produs ultra modern foarte apreciat de companiile care apelează la el pentru campanile de promovare. Atrage atenţia, oferă imagini vibrante, vizibile în medii şi condiţii de iluminare foarte variate.
Rezultatul este o aplicaţie performantă care situează sistemul PCT în fruntea clasamentului soluţiilor digitale interactive.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
634 views
bookmark icon

Write a comment...