Stiri

Ce ne așteaptă la târgul K 2016?

• Bookmarks: 26457


Sectorul maselor plastice este în curs de schimbare și se confruntă cu provocări majore, mai ales atunci când vine vorba de limitarea resurselor, protecția mediului și fenomenul globalizării. Fără îndoială, această industrie va deveni tot mai interesantă în viitor, aducând în prim-plan tot mai multe inovații și soluții inspirate, iar de acest lucru vă puteți convinge în cadrul târgului K 2016, care va avea loc în luna octombrie, la Düsseldorf.

Inovații și soluții în industria materialelor pe bază de polimeri
Printre tematicile evenimentului se numără descoperirea de noi posibilități în această industrie. Știința materialelor generează tehnologii cheie, iar polimerii sunt autentici în acest sens! Aceștia joacă un rol crucial în eforturile de reducere a emisiilor de gaze nocive sau în utilizarea energiei și resurselor durabile, într-un mod cât mai eficient. De asemenea, în domeniul tehnologiei medicale, polimerii, pe care îi întâlnim sub formă de pachete inteligente, pungi de sânge, seringi de unică folosință, cutere ori recipiente pentru fluide intravenoase, au un rol crucial în ridicarea standardelor de igienă. Industria materialelor pe bază de polimeri merge înainte, iar la târgul K 2016 vom vedea direcția impresionantă spre care aceasta se îndreaptă.

Oportunități
Așa numita „Industrie 4.0” este deja pe cale de a deveni realitate. Potrivit specialiștilor fabrica inteligentă va deveni în curând un fapt. Cu toate acestea, se pare că o să mai dureze ceva timp până când companiile vor acumula suficientă informație și experiență pentru a lansa schimbările strategice necesare în acest sens. K 2016 va aduce în centrul atenției oportunitatea deschiderii unei discuții cu experții în acest sens. Așa că, ar fi bine să nu ratați această șansă unică, de a afla cum puteți stimula și adăuga un plus valoare afacerii voastre pe termen lung.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
457 views
bookmark icon

Write a comment...