Eveniment

Cele mai frumoase povești de ambalaj se scriu la Packexpo 2016

• Bookmarks: 9182


Au început înscrierile pentru participarea la ediția din 2016 a Packexpo, evenimentul major al anului dedicat în premieră și în exclusivitate industriei de ambalaje din Europa de Sud Est.

Expoziția va avea loc în București, la Romexpo, între 27 și 30 septembrie. Packexpo 2016 va acoperi o gamă generoasă de aplicații și tehnologie inovatoare, adresate ambalajelor din industria alimentară, de băuturi, farmaceutică, cosmetică, de design, modă, auto, cu un accent special pe ambalajele industriale.

Packexpo are un caracter unic pe piața evenimentelor de profil din România și se bucură de o reputație excelentă si un capital solid de experiență, fiind un reper esențial nu doar pentru cei direct implicați în industria ambalajelor, ci și pentru un număr larg de profesioniști din industrii colaterale.

În premieră, Packexpo 2016 va aduce laolaltă specialiști din industria de ambalaje din întreg spațiul Europei de Sud Est, fiind vizate peste 20 de piețe complementare. Numărul vizitatorilor specializați, estimați la ediția din acest an, depășește 10000 de persoane, cu un procent însemnat asigurat de prezența factorilor de decizie din sectoarele majore ale economiei naționale. În plus, la expoziție vor participa, în calitate de speakeri, expozanți și vizitatori, specialiști din industria ambalajelor din Bulgaria, Turcia, Slovenia, Grecia, Bosnia Hertegovina, Muntenegru, Croatia, Serbia, Macedonia și Albania. Europa de est reprezintă, în acest moment, a patra cea mai mare piață a industriei ambalajelor, după Asia, SUA și Europa de vest.

imagine3a

Packexpo 2016 deschide, în premieră, în Europa de Sud-Est, un spațiu actual, dinamic și interactiv de informare, oportunități de business, soluții personalizate și know how tehnologic. De-a lungul desfășurării evenimentului, spațiul expozițional va fi conectat cu o platformă virtuală dedicată, care va înlesni fluxul de comunicare prin centralizarea și diseminarea în timp real a tuturor informațiilor legate de eveniment.

Contactează echipa Packexpo pentru mai multe informații detaliate legate de participarea la eveniment sau solicitarea unor pachete personalizate de interacțiune și expunere

Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...