Analiza

Expozanții noștri vor beneficia de clienți din Europa de Sud-Est

• Bookmarks: 39743


Care sunt coordonatele de desfășurare ale ediției de anul acesta a Packexpo?
București, Complexul Expozițional ROMEXPO, 27-30 septembrie. Packexpo 2016 deschide, în Europa de Sud-Est, un spațiu actual, dinamic și interactiv de informare, oportunități de business, soluții ­personalizate și know how tehnologic, acoperind peste 20 de piețe zonale.

All Pack s-a transformat în Packexpo?
Packexpo reunește atât componenta tradițională a târgului AllPack, organizat de ROMEXPO, cât și atributul inovator al expoconferinței Pack Show din cadrul EUROEXPO. Noua expoziție acoperă o gamă mult mai largă de tehnologii pentru producția de ambalaje și soluții de ambalare, față de cele precedente. Industriile vizate de Packexpo sunt numeroase, pornind de la industria alimentară, băuturi, pharma, cosmetice, până la orice industrie în care ambalajul joacă un rol important.

Ce înseamnă expoziție pentru Europa de Sud Est?
Packexpo se dorește a fi un eveniment cu un grad înalt de internaționalizare, motiv pentru care expozanții noștri străini sau români vor beneficia de potențiali clienți din Europa de Sud Est, pe care îi așteptăm într-un număr cât mai mare, având în vedere campania de promovare pe care o vom derula pe canale media extinse dincolo de spațiul local, alături de parteneriate cu asociații de profil, organizatori de târguri și reviste de specialitate. Un argument important pentru organizarea unui târg dedicat industriei de ambalaje în această zonă geografică este legat de potențialul aceste zone, conform World Association: “Europa de Sud Est reprezintă a patra cea mai mare piață pentru productia de ambalaje, după America de Nord și Europa de Vest. Uniunea Europeana a alocat un buget de 454 miliarde de euro pentru Europa de Sud Est, în perioada 2014-2020, fonduri structurale de investiții, care vor permite achiziționarea de tehnologie și realizarea unor proiecte de anvergură în acest domeniu.”

Packexpo reprezintă o premieră pentru piața târgurilor de profil din regiune, targetăm un număr de 10.000 de ­specialiști, potențiali clienți pentru târgul nostru.

Care sunt temele centrale ale ediției Packexpo 2016?
Pentru prima oară, în România va avea loc o expoziție care pornește de la tehnologie pentru producția de ambalaje pe orice suport, de la hârtie și carton, plastic, metal, sticlă, lemn, ceramică etc, până la soluții de dozare, etichetare și ambalare.

Cine vor fi vizitatorii acestui târg?
Vizitatorii vor fi persoane cu funcții de decizie atât din rândul producătorilor de ambalaje, care pot intra în contact cu ultimele tehnologii, cât și din rândul producătorilor din industria alimentară, industria de băuturi, industria farmaceutică și cosmetică și din principalele industrii ale economiei sud est europene.

De ce ar trebui să participe expozanții români și străini la PackExpo?
Packexpo reprezintă o premieră pentru piața târgurilor de profil din regiune, targetăm un număr de 10.000 de specialiști, potențiali clienți pentru târgul nostru. Vom derula o campanie bine direcționată, pentru a ne asigura că le asigurăm expozanților un trafic semnificativ de vizitatori și contacte care să le permită să acceseze piețe noi și să-și dezvolte afacerile la nivel regional. În plus, la expoziție vor participa, în calitate de speakeri, expozanți și vizitatori, specialiști din industria ambalajelor din Bulgaria, Turcia, Slovenia, Grecia, Bosnia Hertegovina, Muntenegru, Croația, Serbia, Macedonia și Albania.

Ați planificat evenimente speciale de-a lungul desfășurării expoziției?
Dorim să dezbatem problema siguranței alimentelor din perspectiva ambalajelor și să derulăm o campanie de conștientizare cu privire la această ­problemă. Vom organiza o conferință pe această temă, la care vor participa speakeri cu poziții relevante în industria de ambalaje și industriile ­colaterale. Nu este însă singurul eveniment special din cadrul expoziției. Vom avea evenimente centrate în jurul lansărilor de produse, dar și evenimente cu caracter mai pragmatic, de tipul workshop-urilor.

Câți expozanți estimați că vor fi prezenți în cadrul târgului? Există pachete personalizate de participare și expunere?
Potrivit estimărilor inițiale, vom avea în jur de 150 de expozanți români și străini, însă numărul ar putea crește, având în vedere că expoziția țintește, anul acesta, dincolo de spațiul local. Pachetele de participare se construiesc după uzanțele obișnuite, tarifele fiind diferite în funcție de suprafața contractată de fiecare firma expozantă, însă suntem foarte deschiși în găsirea unor soluții flexibile, pentru a înlesni accesul tuturor celor interesați să expună la Packexpo.

Similar Posts:

39 recommended
comments icon0 comments
0 notes
743 views
bookmark icon

Write a comment...