Default

Cerneala Virtu Vetro de la Polytype aderă la cele mai înalte standarde

• Bookmarks: 12391


Polytype anunţă că seria sa de cerneluri UV Virtu Vetro, destinate imprimării digitale pe sticlă, a încheiat recent cu succes o serie de teste, rezultate foarte bune acoperind numeroase aspecte. Astfel, rezultatele demonstrează o excelentă aderenţă, compatibilitate, durabilitate şi comportament a gamei de cerneluri CMYK plus alb Virtu Vetro pe sticlă, geam securizat şi alte tipuri de aplicaţii industriale similare.

Dezvoltată de producătorul elveţian de utilaje de imprimare digitală de format mare şi foarte mare Virtu, cernelurile au fost imprimate pe foi de sticlă şi examinate cu atenţie de un laborator independent de testare acreditat. Pe suprafaţă a fost aplicată mai întâi o bază adezivă care ajută cerneala să adere la material, apoi a fost efectuată imprimarea în condiţii controlate, mostrele fiind testate extensiv.

Pentru utilizatorii maşinilor Virtu cea mai mare relevanţă o au concluziile privind durabilitatea neobişnuit de mare. S-a demonstrat astfel că cerneala Virtu Vetro are o rezistenţă ridicată la abraziune, zgâriere, frecare şi polizare, şi nu sare când este tăiată.

De asemenea, mostrele au fost expuse la căldură şi lumină, precum şi la acţiunea unor substanţe chimice comerciale şi industriale – precum produsele de curăţat -, dovedindu-se că respectă standardele europene în vigoare. S-au mai realizat teste la şocuri, precum şi de rezistenţă la apă (inclusiv condensaţie) şi la acţiunea unei lămpi cu Xenon. La nici un test cerneala Virtu Vetro nu s-a crăpat, cojit sau decolorat.

Sylvia Muhr, director de vânzări a departamentului Virtu în caddrul Polytype comenta aceste rezultate: „Suntem mândri să vedem că dedicarea noastră de a excela în creşterea performaţelor cernelurilor nostre, confirmată independent de noi, au făcut din familia de utilaje şi cerneluri Virtu alegerea perfectă pentru toate aplicaţiile, indiferent de destinaţie.”

(Sursă: Polytype)

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
391 views
bookmark icon

Write a comment...