Analiza

Cernelurile metalice oferă posibilităţi creative nelimitate

• Bookmarks: 21448


Majoritatea imprimantelor digitale de format mare sunt prevăzute cu cele patru culori standard CMYK. Light magenta şi light cyan se adaugă pentru o calitate mai bună a culorii atunci când se imprimă pe substraturi deschise sau culori pastelate.

Roland DG a lansat pe piaţă echipamente care dispun de toate aceste culori. În plus, au opţiunile de alb şi culori metalice.

Conform reprezentanţilor companiei, prin combinarea culorilor standard CMYK cu nuanţe metalice, se pot obţine peste 500 de combinaţii, inclusiv auriu, bronz şi nuanţe perlate.

Timo Keersmaekers, manager de marketing Roland DG Benelux, este convins că cernelurile metalice şi albe vor deveni indispensabile. În acest moment, culorile albe şi metalice sunt utilizate în mod regulat pentru printurile în format mic, însă acestea oferă atât de multe posibilităţi încât vor deveni cerneluri standard pentru imprimantele de format mare.
Acest gen de culori pot fi utilizate într-o multitudine de aplicații obținute prin imprimare, printre care cele destinate decorurilor de Crăciun, publicităţii pentru produsele de lux, transferurilor pe textile etc. Rezultatele combinaţiilor sunt atât de numeroase încât, practic, oferă posibilităţi creative nelimitate, acest lucru transpunându-se în lărgirea portofoliului de clienţi şi implicit a cifrei de afaceri.
Beneficiile pe care le oferă utilizatorilor gama de echipamente VersaCAMM VS sunt sporite prin combinarea capacităţii de imprimare cu cea de tăiere. Astfel, se realizează tăierea cu precizie a contururilor fie că este vorba de semne, autocolante, decalcomanie sau etichete.
Alimentatorul cu cerneală este proiectat pentru a se adapta la vâscozitatea cernelurilor metalice şi albe, iar funcţia de recirculare elimină fluctuaţiile în densitate, asigurând integrarea corectă în paleta de culori standard.
Roland va prezenta gama de echipamente VS în cadrul târgului Viscom Frankfurt, la începutul lunii noiembrie.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
448 views
bookmark icon

Write a comment...