Default

Certificare „Full HD Flexo” pentru fabricile deţinute de RKW

• Bookmarks: 18560


Toate unităţile de producţie destinate fabricării şi imprimării ambalajelor pentru produse de larg consum ale grupului german RKW au fost certificate „Full HD Flexo” de către Esko.

 

Certificarea a fost solicitată, în mod special, pentru tehnologia de imprimare a foliilor termocontractabile de mare rezistenţă, destinate pachetelor (bax-uri) de băuturi, potrivit portalului specializat Emballages Magazine. EKW a demarat procesul de certificare în anul 2013, apelând la experienţa deosebită a grupului Esko, specializat în domeniul prepress şi furnizor global de soluţii integrate în domeniul ambalajelor.

 

Rezoluţie superioară de 4.400 ppi

 

Tehnologia flexografică Full HD asigură „imprimarea unor imagini de o claritate excepţională, chiar şi pe suportul ambalajelor flexibile, fiind o alternativă reală pentru tiparul ofset rotativ şi heliogravură”, au menţionat reprezentanţii companiei germane.

Unităţile de producţie RKW au fost certificate una câte una. Prima care s-a supus acestui procedeu a fost uzina RKW din Finlanda, urmată apoi de cele amplasate în Franţa, Spania şi Germania.

„HD Flexo oferă o rezoluţie superioară de 4.400 ppi, cu mult peste rezoluţia tehnologiei flexo standard de 2.540 ppi, cu o  structură de puncte în semitonuri mult mai fină şi cu un nivel ridicat de acoperire, ceea ce permite obţinerea de printuri lucioase calitative”, a declarat Matthias Kaufmann, vicepreşedintele diviziei de ambalaje şi membru al comitetului executiv în cadrul RKW.

Specializată în producţia de ambalaje din material plastic şi alte materiale neţesute, RKW a realizat în cursul anului 2014 o cifră de afaceri de aproape 940 de milioane de euro. Peste 3.000 de angajaţi lucrează în cele 23 de unităţi de producţie din Finlanda, Germania, Franţa şi Spania. În cadrul grupului german se prelucrează anual nu mai puţin de 420.000 de tone de material plastic.

 

 

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
560 views
bookmark icon

Write a comment...