Stiri

Armor se lansează în producția de cerneluri de înaltă calitate

• Bookmarks: 33561


Grupul francez Armor, specializat în chimia cernelurilor, se reorientează spre alte domenii industriale specializate în care deține experiență acumulată în timp. Armor (cu o cifră de afaceri de peste 240 de milioane de euro, din care 80% rezultată din exporturi) se lansează într-o nouă activitate, dedicată dezvoltării și producției de cerneluri industriale de înaltă calitate, dedicate imprimării digitale. Grupul, în prezent lider în producția cartușelor-jet de cerneală, în vânzarea cartușelor laser recondiționate și a foliilor de transfer termic pentru ambalaje și etichete pentru coduri de bare, urmărește să ofere cerneluri personalizate pentru noile piețe aflate în dezvoltare și pentru domenii din ce în ce mai largi.
Noile cerneluri produse de companie sunt destinate pentru imprimarea de materiale care înglobează tehnologii înalte, precum schiurile (material sportiv) sau alte suporturi termo-formatabile, dar și pentru aplicații de artă grafică, potrivit revistei de specialitate Graphiline. „Noile cerneluri industriale pot fi folosite în industria tiparului și a artei grafice datorită tehnologiilor personalizate oferite de echipa Armor. Noile soluții Armor vizează tehnicile de imprimare personalizate, cum ar fi decorarea lemnului colorat utilizat în industria producătoare de placaj stratificat, tipărirea ambalajelor personalizate și altele”, a explicat Hubert de Boisredon, președinte general al grupului Armor.
Pe termen scurt, specialiștii grupului preconizează și fabricarea de cerneluri conductoare, izolante și fotocatalitice cu utilizări în domeniul energiei și electronicii de vârf. Grupul Armor are 2.000 de angajați care lucrează în 24 de unități de producție din întreaga lume.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
561 views
bookmark icon

Write a comment...