Default

Cover Story-ul Print Magazin nr. 29: „Totul sau nimic!…”

• Bookmarks: 21449


După câțiva ani de pierderi și de acumulare a unor datorii considerabile, RH Printing – tipografia ctitorită de faimosul Ion Rațiu în anii ’90 și una dintre cele mai moderne din țară – s-a văzut în imposibilitatea de a-și mai continua activitatea, acționariatul decizând alături de societățile bancare creditoare scoaterea activelor firmei la vânzare. Aflat în căutarea unei soluții de extindere a tipografiei Everest, Dan Abraham s-a aflat între cei câțiva patroni de tipografii foarte interesați de preluarea activelor RH Printing.

După un proces de negociere care s-a derulat pe parcursul a mai bine de două luni, Dan Abraham a preluat activele RH Printing la mijlocul lunii februarie 2012, ducând tipografia Everest în poziția de lider al pieței locale a tiparului offset în coală.

Posesor al unei capacități de tipar de invidiat într-o perioadă de declin al industriei, Dan Abraham mizează pe o singură carte: Totul sau nimic!…

Află mai mult despre tranzacția efectuată de Dan Abraham și despre planurile sale de viitor din interviul acordat în exclusivitate de șeful tipografiei Everest în numărul 29 al revistei “Print Magazin”.


Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
449 views
bookmark icon

Write a comment...