Stiri

Cube – noua jucărie pentru tipografi și designeri de la Antalis

• Bookmarks: 13452


Se pot face multiple configurații prin combinarea celor 38 de imagini, pentru a crea acel modul  perfect, personalizat și util

 

Antalis pune la dispoziția designerilor și caselor de creație din  cadrul tipografiilor un nou mod de prezentare și organizare a mostrarelor, broșurilor și a altor materiale de la Antalis, într-un sistem modular creativ, dar în același timp practic:  Antalis Cube. Dispunând de un sistem flexibil de “umplere”, compus din 7 cutii în diverse forme, care se pot asambla în diverse pozitii, acesta atrage imediat atenția, asamblarea modulului punând la încercare inventivitatea și imaginația fiecăruia.  O adevărată sursă de inspirație pentru designeri și tipografi, aceștia vor avea mereu la îndemână mostrarele Antalis, sau își vor putea expune alături propriile lucrări.

Designul acestui sistem modular unic a fost realizat în colaborare cu agenția de comunicare Bambuck, fiind un obiect util, dar și atractiv, pe care fiecare îl poate configura cum dorește, sub forma unui mic dulăpior, a unei  mini-biblioteci, sau stil turn… “Antalis Cube a fost conceput de creativi, pentru creativi” – Jérôme Duby, Bambuck. “Oamenilor din departamentele de creație le place să se joace cu imaginile într-un mod original și neașteptat , pentru a se exprima liber și pentru a însufleți obiecte frumoase. Antalis Cube îi ajută să facă toate acestea”.   

The Cube este realizat dintr-un carton ondulat special de ultimă generație, ce combină miezul micro-ondul ușor, dar durabil, cu o hârtie Conqueror, în locul tradiționalei hârtii kraft, lucru ce adaugă calitate. Modulul permite stocarea mostrarelor cu șurub, a materialelor A4 sau A5, și dispune și de noul mostrar cu șurub cu hârtii Geltex, hârtii speciale pentru ambalaje creative de lux. Ușor și rapid de montat (în circa 10 minute), the Cube poate fi fixat cu șuruburi odată găsită configurația ideală.

 

Antalis Cube este distractiv, o invenție exclusivă, cu un dublu scop: cea de a consolida relația privilegiată pe care o avem cu clientii nostri și de a pune la dispoziția lor un mod practic de a centraliza și găsi cu ușurință mostrele, broșurile sau mostrarele Antalis.”, explică Isabelle Lombard, Product Manager Creative Papers, Antalis International. “Sperăm că și clienții noștri se vor juca la fel de mult ca și noi cu acest Cub!”   

 

The Cube va fi distribuit la nivel global de echipa de consultanți Antalis, cei care sunt în contact permanent cu designerii și tipografii, pentru a le prezenta ultimele inovații în materie de hârtie, dar și pentru a-i consilia și a le face recomandări, funcție de cerințele si prioritățile acestora. Echipa se va afla la dispozitie pentru a ajuta la montarea și configurarea Cubului.

 

Pentru a demonstra cât de ușor se montează Antalis Cube, accesați: www.antalis-cube.com. Clienții vor putea de asemenea să îl observe vizitând showroom-ul Antalis. (Str. Matei Basarab 20A, Bucuresti)

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
452 views
bookmark icon

Write a comment...