Analiza

Decor atractiv cu kitul StreetRap

• Bookmarks: 32508


Lacul cu efect 3D a reprezentat punctul de atracţie în cadrul decorului realizat Verla în centrul oraşului Cluj-Napoca. Aceasta a fost realizat utilizand kit-ul StreetRap (folie de print şi folie de laminare) oferit de MACtac.

Decorul a rămas intact, culorile extrem de vii şi plăcute, chiar dacă diferenţele de temperatură pe parcursul zilelor evenimentului au fost între 12 şi 35 grade Celsius. De asemenea, decorul a rezistat traficului intens şi tentativelor de distrugere.

Folia StreetRap este atât de maleabilă încât preia în detaliu forma suprafeţei pe care este aplicată, efectul creat fiind foarte real. Astfel, printul a atras numeroşi vizitatori care au realizat fotografii cu lacul 3D şi nuferii acestuia.

Podeaua sau scările centrelor comerciale, a spaţiilor publice, a sălilor de sport sau chiar asfaltul străzilor din staţiile de transport public, parcuri, parcări auto pot deveni acum un suport inedit pentru campaniile realizate de dumneavoastră.


Mai multe detalii despre kitul StreetRap precum şi instructiuniile de aplicare găsiţi pe: http://www.verla.ro/folii-adezive/streetrap.html și pe Facebook.

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
508 views
bookmark icon

Write a comment...