Stiri

Din 2015, Unika vinde și echipamente de legătorie Prontotec

• Bookmarks: 27877


Prontotec este un grup de firme austriaco-italian (două din Italia și una din Austria) care au hotărât să se asocieze în acest fel deoarece aveau produse complementare, crescând-și puterea de vânzare și de reprezentare în piață. Așa că Prontotec oferă în prezent un pachet complet de echipamente în domeniu, ele fiind și diferite față de cele oferite de concurență, ne-a spus doamna Nina Tudor, CEO Unika. „Am acceptat să îi reprezentăm în România, Bulgaria, Republica Moldova și Ungaria din acest an pentru că au un concept de afaceri similar cu al nostru. Și aici mă refer la faptul că produc utilaje adaptate nevoilor fiecărui client în parte, așa cum au făcut și pentru noi. De aceea majoritatea celor pe care le avem sunt achiziționate de la ei. În plus, au tehnologii patentate pe care nu le găsești în altă parte.
De exemplu, cele dedicate cărților pentru copii realizate ca albume foto, cele de broșat care au avut un succes mare la Print&Sign și de care vom instala câteva în perioada următoare în România, o alta de broșat cu PUR și cu adeziv normal la cald cu sistem patentat de curățare a adezivului șamd. Ele sunt competitive ca preț, productivitate și fiabilitate. Oferă mașini de productivitate mică, medie și mare, unul din ultima categorie fiind achiziționat de curând de G. Canale care a produs cu el în doar o lună și jumătate circa 1,5 milioane de cărți. De aceea suntem în discuții în prezent cu ei pentru o nouă linie.
Mai sunt și alte proiecte. La unul dintre ele lucrăm cu cei de la Prontotec chiar acum pentru a realiza o mașină de realizat albume foto. Suntem în faza de proiectare și poate reușim până la Drupa să o finalizăm. Avem multe cereri din piață pe acest segment, dar este necesar un echipament pentru realizarea de serii mici. Marea problemă la un album foto este să pregătești blocul, nu să faci o copertă. Iar acest sistem este patentat de Prontotec, neexistând pe piață nici o mașină semiautomată în domeniu. De aceea lucrăm la un proiect care să îndeplinească toate aceste criterii și pe care să-l patentăm. Așa cum este și cea semiautomată de realizare de colț rotund care nu are corespondent în lume. În prezent pregătim o echipă de service pentru echipamentele Prontotec. În plus vom fi prezenți cu ei la Drupa unde, cu siguranță, vom avea discuții cu potențiali din clienți din zona noastră și nu doar atât. Acum suntem și în curs de înființare a firmei prin intermediul căreia îi vom reprezenta.”

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
877 views
bookmark icon

Write a comment...