Default

EFI crește miza cu tehnologia LED și echipamentele de print pe textile

• Bookmarks: 30493


Evenimentul Print&Sign a beneficiat, printre altele, și de invitați străini, reprezentanți ai marilor companii internaționale din domeniu aduși de expozanți. Unul dintre ei a fost Sidney Ouahnoun, Sales Director Inkjet CEE/MEA la EFI, prezent la standul Leykom, pe care am considerat că nu trebuie să îl ratăm și i-am luat un interviu scurt despre noile achiziții și echipamente, dar și despre proiectele de viitor ale companiei.

Dan CĂLIN

Care au fost motivele pentru care ați hotărât să faceți ultimele două achiziții: Matan și Reggiani Macchine?
Matan și Reggiani Macchine oferă produse complementare cu gama pe care o avem. Am făcut cele două achiziții pentru că vizăm piața high end pe segmentul roll to roll, care cere costuri foarte mici, și cea de textile, care crește cel mai repede dintre toate. Acestea sunt motivele datorită cărora am făcut aceste achiziții și am luat ceea ce era mai bun în domeniu. O altă piață care crește foarte bine este cea a ambalajelor pentru care avem soluții și pregătim altele de top, dar trebuie să aveți răbdare pentru a le afla. Vă pot spune doar că soluțiile la care lucrăm sunt cele cu cerneală pe bază de apă și cele destinate industriei ambalajelor. Mai multe nu vă pot spune. Astfel, în prezent, acoperim aproape toată gama de pe piață.

Cum stați ca reprezentare în această parte a Europei?
Cele două companii pe care le-am achiziționat au o acoperire foarte slabă în piața din această parte a Europei și nu avem o rețea de distribuitori. De aceea, lucrăm la dezvoltarea unei rețele mari de distribuitori care să fie interesați de soluțiile noastre. Sperăm ca până la sfârșitul anului să ne așezăm mai bine în piață și să câștigăm o cotă mai bună din ea deoarece cu aceste două achiziții pe care le-am făcut trebuie să creștem așa cum am făcut cu portofoliul. În prezent, avem în derulare câteva vânzări în Turcia, Ungaria și Polonia. În felul acesta ne vom dezvolta și vom câștiga reprezentanți. Targetul nostru este să atingem cifra de vânzări de un miliard de dolari până în anul 2016, acum fiind la 800 de milioane de dolari. Pentru a face acest lucru avem nevoie de oameni și distribuitori noi. Am completat deja oferta cu produse noi care să ne ajute în atingerea acestei cifre, lipsește doar forța de vânzări.

Ce avantaje aduce în piață printerul de producție entry level EFI H1625 LED promovat anul acesta la Print&Sign?
EFI H1625 LED este un printer de producţie entry level care face faţă tuturor provocărilor și pe care concurentele sale nu le pot depăși. Important este că oferă avantajul de a imprima atât pe suporturi rigide, cât şi pe cele flexibile până la 165 cm lățime și până la 5 cm grosime. Tehnologia LED asigură maximizarea profiturilor datorită costurilor scăzute de funcționare. Spre deosebire de multe alte printere de producție entry level pentru tipar de format mare, EFI H1625 cu LED-uri are constant cerneala albă încărcată. Operatorii nu sunt obligaţi să schimbe şi să cureţe liniile de cerneală sau să instaleze cerneala albă de fiecare dată când este necesar, avantaje redutabile din punct de vedere al economiei de timp, a pierderilor de material şi în reducerea costurilor cu forţa de muncă. Tehnologia LED „cool-cure” de ultimă generaţie face posibilă prelucrarea rolelor şi a materialelor media rigide foarte subțiri care, în mod normal, își pot schimba poziția din cauza căldurii.

EFI H1625 LED
Printerul de producţie entry level EFI H1625 LED deține o caracteristică esențială, și anume aceea că tipărește pe suporturi rigide, dar și pe cele flexibile până la 165 cm lățime și până la 5,08 cm grosime. Capacităţile deosebite ale celor două canale de cerneală albă, alături de funcţia de imprimare multistrat cu o singură trecere şi Tehnologia Grayscale sunt adevărate avantaje competitive care fac diferenţa în piaţă. Printre avantaje se regăsesc:
– funcție de imprimare multistrat;
– tehnologie Grayscale;
– CMYK plus două canale de cerneală albă;
– tehnologie LED „Cool-Cure”;
– tehnologie UltraDrop;
– viteză în Express Mode de 42,3 mp/h și în Ultra Quality Mode de 7,4 mp/h.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
493 views
bookmark icon

Write a comment...