Eveniment

Leykom a prezentat echipamente de ultimă generație în cadrul Open Days 2016

• Bookmarks: 46638


În perioada 14-16 iunie 2016 Leykom a prezentat în cadrul evenimentului Open Days o serie de soluții complete de print pentru toți furnizorii de servicii care își doresc elemente de diferențiere și totodată optimizarea afacerii.

Vizitatorii au avut ocazia să testeze printerul pentru textile MTEX Blue, printerul roll-to-roll și rigid Efi H 1625 LED, printer/cutterul Mimaki UJF-3042HG, printerul digital inkjet de format mare Roland VersaEXPRESS RF 640, printerul pentru tricouri DTG Viper 2, Cutter Plotterul Summa D120, Laminatorul Flexa Easy Lite 160, printerul pentru etichete Trojan 2 și nu în ultimul rând scanerul 3D EinScan Pro.

Vedetele celor trei zile dedicate demonstrațiilor live au fost EFI H1625 LED și MTEX Blue.

EFI H1625 LED este un printer de producție entry level care imprimă atât pe suporturi rigide cât şi pe suporturi flexibile. Capabilitățile deosebite ale celor două canale de cerneală albă, alaturi de funcția de imprimare multistrat cu o singură trecere şi Tehnologia Grayscale sunt avantajele competitive care fac diferența dintre EFI H1625 LED și alte printere de producție entry level pentru tipar de format mare.Toate acestea împreună acoperă nevoile pieței și oferă soluții complexe și complete adaptate planului dumneavoastră de business.

efi_h1625_led

MTEX Blue este cea mai competitivă și completă soluție pentru printul pe textile, având modul de fixare integrat, ideal pentru industria soft signage.

MTEX Blue beneficiază de un set de cerneluri în patru culori, în recipiente de cerneală la doi litri pentru a asigura volume de print foarte mari fără întreruperi. De asemenea, sistemul Vacuum INK Spray previne pierderile de cerneală și contaminarea mediului, a materialului printat sau a echipamentului. MTEX este recomandat pentru realizarea diferitelor aplicații precum backlite textil, steaguri, decorațiuni interioare, jaluzele personalizate și a materialelor din industria auto.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați website-ul www.leykom.ro sau să ne contactați la adresa de e-mail: info@leykom.ro.

MTEXBLUE

Similar Posts:

46 recommended
comments icon0 comments
0 notes
638 views
bookmark icon

Write a comment...