Stiri

Disponibilă la Tipografia REAL, furnizată de Prosystem Print: cea mai performantă tehnologie de tipar plan din România

• Bookmarks: 22534


În valoare de câteva milioane de euro, noua achiziție a Tipografiei REAL din București este una dintre cele mai importante investiții românești în domeniul tipografic din ultimii ani. KBA Rapida 106 SW5 reprezintă vârful de lance al tehnologiei tiparului plan.

Produsă chiar în 2011 de KBA Germania – fabrica de mașini de tipar cu cea mai bogată experiență din lume -, KBA Rapida 106 în 10 grupuri de culoare atinge o viteză-record de peste 15.000 de coli/oră. Mai mult, mașina este campioană și la timpul de pregătire a lucrărilor, fiind capabilă să producă peste 100 de lucrări pe zi, o performanță consemnată în Cartea Recordurilor.

“Această mașină de tipar este o bijuterie a industriei tipografice mondiale. La fel ca în multe domenii tehnice, inovația este cea care face diferența. Iar KBA Rapida 106 SW5 încorporează cele mai noi și performante inovații din domeniu. Beneficiarii acestei tehnologii de ultimă generație au un avantaj important față de concurenți”, declară Karoly Racz, general manager al Prosystem Print și SIKO România.

„Prosystem Print, o companie prezentă de peste 10 ani pe piața românească a utilajelor de tipar și de legătorie, are ca obiectiv principal furnizarea de utilaje cu înalt nivel tehnologic. Această importantă achiziție a Tipografiei REAL ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun”, a mai adăugat Racz.

“Mașina este unică în România și am ales-o pentru a putea face față cerințelor clienților noștri, la cea mai competitivă ofertă calitate – preț. Știați că 99% dintre bancnotele lumii sunt tipărite de surorile mașinii noastre? Acest lucru spune foarte multe despre calitatea produselor tipărite de mașinile KBA”, își argumentează decizia de achiziție a utilajului Cristian Varban, director general al Tipografiei REAL.

„Deși majoritatea mașinilor de tipar din România au 4 sau 5 grupuri de culoare, noi am optat pentru o mașină de tipar în 10 grupuri. Astfel, la o singură trecere a hârtiei prin mașină, coala este tipărită perfect față și verso, plus o culoare specială sau lac offset”, detaliază directorul Varban.

„Este o investiție importantă – care presupune și riscuri -, însă întreaga echipă a Tipografiei REAL este acum pregătită să facă față oricărei provocări în domeniul tiparului plan. Vă invităm să experimentați Excelența în Tipar la Tipografia REAL”, conchide în încheiere Cristian Varban.

(Sursă: Prosystem Print)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
534 views
bookmark icon

Write a comment...