Stiri

Print autonom – Made by KBA

• Bookmarks: 30910


Automatizarea şi accesul la aplicaţii de la distanţă sunt, putem spune, adevărate pietre de temelie pentru un concept tot mai vehiculat în ultima vreme, Industry 4.0, concept ce nu poate ocoli un domeniu atât de tehnic şi de deschis la nou precum printul.
În oferta curentă a KBA, două opţiuni ies în evidenţă în ceea ce priveşte noţiunile de mai sus: ErgoTronic AutoRun şi Rapida LiveApp. Acestea se constituie în adevărate standarde pentru cerinţele pe care le pot avea astăzi tipografii şi clienţii lor de la maşinile moderne, mai ales cele de tipar comercial şi packaging. ErgoTronic AutoRun şi Rapida LiveApp oferă în primul rând posibilitatea automatizării complete a procesului de producţie, fără nevoie de intervenţie manuală, îmbunătăţire semnificativă a productivităţii şi opţiuni de monitorizare a întregului proces de la distanţă.
Cum? Prin exploatarea utilajelor la adevăratul lor potenţial fără a neglija celelalte aspecte ale afacerii în afară de print în sine (administrare remote, informaţii în timp real în ceea ce priveşte toţi parametri, de la chestiuni de gestiune până la cele de impact asupra mediului). Echipamentul Rapida de la KBA foloseşte deja ErgoTronic AutoRun cu rezultate impresionante, de până la 20.000 coli/oră şi schimbare a lucrărilor din doar două click-uri sau chiar efectuare a acestei operaţiuni eliminând complet nevoia de intervenţie din partea unui operator.
Deşi prezenţa lor este din ce în ce mai puţin necesară graţie noilor opţiuni de automatizare, aceştia pot păstra legătura cu echipamentul lor mai bine ca niciodată, în timp real, de oriunde, atâta timp cât posedă un smartphone şi programul Rapida LiveApp. Astfel, operatorul poate lua de la distanţă decizii în legătură cu procesul de tipar în foarte bună cunoştinţă de cauză în privinţa tuturor parametrilor.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
910 views
bookmark icon

Write a comment...