Default

EFI a achiziţionat PrintStream

• Bookmarks: 17650


Electronics For Imaging Inc. (EFI), unul din liderii mondiali în aplicaţii inovatoare, personalizate, specializată în domeniul imprimării digitale, a anunţat recent achiziţionarea Streamline Development, LLC (Streamline), companie care a dezvoltat aplicaţia PrintStream ERP/MIS, software dedicat expedierii şi urmăririi fluxurilor de lucru din domeniul tipografic.

„Pe măsură ce ne extindem domeniul de activitate, suntem hotărâţi să oferim clienţilor din fiecare ramură a industriei un portofoliu de aplicaţii de vârf, permiţând astfel acestora să aleagă soluţia optimă pentru nevoile specifice afacerii lor,” a declarat Marc Olin, director general al diviziei EFI Advanced Professional Print Software (APPS).

PrintStream, denumit acum “EFI PrintStream”, are numeroase caracteristici dedicate, precum gestionarea bazei de date a clienţilor, realizarea de mailing-uri, optimizarea producţiei şi stocurilor.

De acum înainte, această aplicaţie le va fi oferită noilor clienţi în patru variante ERP/MIS dedicate, și anume:

EFI Monarch (în imaginea de mai jos) – pentru marile firme, eventual cu mai multe sedii, care au nevoie să lucreze cu proceduri atomatizate – în special în domeniul publicaţiilor, tipăririi de cărţi și printului tranzacţional -, sau marilor tipografii comerciale;

EFI Pace – pentru tipografii digitale sau offset medii – ori combinate -, furnizorilor de print în format mare şi altor tipografii specializate;

EFI PrintSmith (în imaginea de mai jos) – destinată micilor ateliere de imprimare digitală, copyshop-urilor şi altor firme mici din domeniu;

EFI Radius – pentru tipografiile flexografice şi celor din industria de ambalaje, inclusiv acelora specializate în producerea etichetelor, cutiilor pliante sau celor din segmentul ambalajelor flexibile.

Utilizatorii de PrintStream vor primi în continuare tot suportul pentru această aplicaţie, cei care vor dori să o schimbe cu una din noile platforme având posibilitatea să o facă în condiţii foarte avantajoase.

(Sursă: EFI)

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
650 views
bookmark icon

Write a comment...