Analiza

EFI îşi consolidează segmentul de servicii ERP/MIS

• Bookmarks: 19 • Comments: 1554


Compania Electronics for Imaging (EFI), lider mondial în inovaţii digitale pentru imprimare, a anunţat recent că a achiziţionat Streamline Development LLC și că are în vedere dezvoltarea gamei de produse de tip software “PrintStream”.

Streamline este furnizorul produselor software PrintStream ERP/MIS, concentrate pe expedierea materialelor şi pe servicii pentru industria de imprimare.

“Din moment ce piaţa continuă să evolueze, noi ne orientăm spre furnizarea unui portofoliu de produse de top pentru industrie, ceea ce le permite clienţilor să aleagă soluţia potrivită pentru afacerea lor. De asemenea, considerăm că produsele noastre le oferă consistenţa necesară pentru succesul pe termen lung”, a declarat Marc Olin, managerul general al Diviziei pentru Software Avansat în cadrul Soluţiilor pentru Imprimare a EFI.

Adăugarea segmentului concentrat pe clienţii PrintStream va permite companiei EFI să se concentreze mai mult pe furnizarea soluţiilor potrivite pentru industria de imprimare.

“PrintStream este primul produs achiziţionat care face parte din strategia noastră de consolidare, dar vom căuta şi alte soluţii de tipul ERP/MIS, pentru imprimare la nivel mondial. Din moment ce ne concentrăm investiţiile şi eforturile asupra produselor Monarch, Radius, Pace şi PrintSmith, ne putem asigura că cele mai bune echipe pentru dezvoltare şi suport din industrie vor livra soluţiile optime, care să îi ajute pe clienţii noştri să aibă afaceri de succes în mediul dificil de astăzi”, a mai spus Olin.

“Eu şi întreaga echipă PrintStream suntem încântaţi de asocierea cu EFI, un lider în serviciile de tip ERP/MIS. Aşteptăm cu nerăbdare să le împărtăşim experienţa noastră în ceea ce priveşte serviciile de expediere, pentru a îmbunătăţi produsele EFI ”, a declarat Laurence Snyder, CEO Streamline.

EFI va adăuga modulele PrintStream la platformele proprii

Divizia de produse PrintStream, denumită acum EFI PrintStream, deţine anumite caracteristici şi tehnologii-cheie, aici fiind incluse şi uneltele de expediere directă sau de conducere a depozitului. Compania va pune în evidenţă aceste avantaje, prin adăugarea Modulului de Conducere a Depozitului al PrintStream la produsele EFI de tip ERP/MIS.

În plus, Laurence Snyder, cel mai mare expert în materie de expedieri și de satisfacere a cerinţelor clientului din domeniul imprimării, împreună cu echipa PrintStream, vor conbtribui la dezvoltarea companiei EFI. Produsele EFI PrintStream vor fi în continuare întreţinute, dar nu vor mai fi oferite noilor clienţi. În schimb, EFI le va pune la dispoziţie următoarele platforme :

-EFI Monarch – pentru operaţiuni în cadrul fabricilor mari, care doresc să-şi automatizeze fluxul de lucru, specializate în publicistică, expediere directă, cărţi, tranzacţii şi imprimări comerciale de mare format;
-EFI Pace – se adresează pieţei digitale medii, segmentului de offset, hibrizilor, echipamentelor de mare format şi operaţiunilor speciale de imprimare;
-EFI PrintSmith – pentru operaţiuni de tip “la cerere”, magazine de copiere şi operaţiuni comerciale mici;
-EFI Radius – potrivit pentru etichetarea, împăturirea cartoanelor şi pentru operaţiuni de împachetare.

Compania a sprijinit de-a lungul timpului toate produsele din segmentul ERP/MIS, chiar şi după ce a încetat să le mai comercializeze.

EFI este unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse şi servicii inovatoare pentru clienţii din domeniul imprimării digitale. Portofoliul companiei cuprinde imprimantele digitale Fiery, imprimantele digitale de format mare de tip inkjet, UV sau cerneluri pe bază de solvenţi, Rastek, soluţii pentru imprimare etc.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon1 comment
1 notes
554 views
bookmark icon

One thought on “EFI îşi consolidează segmentul de servicii ERP/MIS

    Write a comment...