Stiri

EFI a cumpărat Matan

• Bookmarks: 21673


EFI a cumpărat Matan Digital Printers, producător premiat de tehnologii pentru display-uri de format foarte mare şi alte aplicații de print industrial, inclusiv mașini narrow web pentru etichete rezistente. Compania israeliană a dezvoltat mașini digitale pentru o mare varietate de aplicaţii industriale complicate pentru mai bine de zece ani, cu un focus pe soluțiile cu sistem în rolă. Mașinile digitale industriale inkjet ale firmei au fost proiectate pentru productivitate mare, calitate și durabilitate, toate la costuri reduse. Mașina cu transfer termic SprinG3 este una pentru serii mici de tipar rezistent la viteze mari în culori vii şi strălucitoare. Este foarte bună pentru etichete, folii, numere de înmatriculare, semne de circulație şi alte aplicații de acest gen. Acest model poate tipări cu o viteză de până la 276 mph cu până la 6 culori. Poate tipări cu alb metalic sau opac sau alte culori vii pe o mulțime de tipuri de substrat.

Guy Gecht, CEO EFI, a declarat că această achiziție pune la dispoziția companiei sale o gamă de produse şi mai largă, pentru a permite clienților să beneficieze de importante oportunități oferite de piața tipăriturilor de tip display de format foarte mare.

„Puternicele capacități de cercetare-dezvoltare ale celor de la Matan vor accelera şi mai mult inovația la EFI în domeniul inkjet, ocupând în același timp un important loc în portofoliul EFI cu o soluție cu un preț de achiziție redus pentru producția în sistem în rolă de bannere, afișe, semnalistică şi colantare”, a mai spus domnul Gecht.

Tranzacția a fost una cash, în care EFI a plătit 29 milioane USD către deținătorii de acțiuni de la Matan. De asemenea, EFI s-a angajat să achite alte 5 milioane de dolari pentru datoriile Matan, dar şi să depună o garanție în valoare de alte 14 milioane pentru fondul de indemnizații al acționarilor. Aceștia, însă, vor putea să acceseze acești bani în 2017 şi 2022. După achiziție, Hanan Yosefi, fostul președinte și CEO Matan, s-a alăturat EFI în poziția de vicepreședinte şi director general EFI Inkjet Israel.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
673 views
bookmark icon

Write a comment...