Analiza

Epson atacă piața imprimării digitale pe textile

• Bookmarks: 21453


Compania a cumpărat 50% din acțiunile For.Tex, o companie din Italia, pregătindu-și ascecensiunea pe zona imprimării digitale pe textile, unde se așteaptă o creștere globală fără precedent.

For.Tex va comercializa cerneluri dedicate pentru echipamentul de imprimare Monna Lisa, aceasta fiind o parte obligatorie a înțelegerii cu Epson, survenită în urma vânzării de 50% din acțiuni către aceasta. Cerenelurile și întreaga gamă de produse derivate din acestea au fost dezvoltate de Epson, în partenariat cu Robustelli, o altă companie italienească. Achiziționarea a jumătate din For.Tex a fost pusă în fapt de sucursala italiană a Epson, ca parte a unei strategii mai largi de accesare intensă a zonei de imprimare digitală pe textile.

“Suntem mai mult decât încântați să anunțăm parteneriatul cu For.Tex,” a declarat Minoru Usui, președinte al Epson. “Această mișcare este un exemplu relevant legat de strategia noastră de a ne fructifica tehnologia Micro Piezo, prin care putem genera valoare adăugată companiilor specializate în servicii de semnalistică, management de culoare, fotografie comercială, dar și producției industriale de scară mare”, a mai adăugat președintele companiei.

“Atât Epson, cât și For.Tex sunt leaderi de piață în categorii specifice, iar această fuziune creează o oportunitate extraordinară pentru abordarea cu succes a pieței de imprimare digitală textilă.”

Reprezentanții Epson apreciază că domeniul imprimării digitale pe textile va crește cu 400% până în 2015.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
453 views
bookmark icon

Write a comment...