Default

Eurocom, distribuitorul Océ, va vinde și echipamentele Canon, estimând o creştere a vânzărilor de 30%

• Bookmarks: 20475


Fuziunea dintre producătorul olandez de soluţii digitale de imprimare profesionale Océ şi gigantul japonez Canon, în urma unei tranzacţii evaluate la 1,5 miliarde €, a însemnat pentru Eurocom – distribuitor unic în România a echipamentelor Océ – extinderea portofoliului de produse şi, implicit, posibilitatea de a oferi beneficii semnificative clienţilor şi partenerilor săi. Acest parteneriat a fost anunţat oficial la conferinţa de presă organizată pe 27 octombrie 2010, unde s-au aflat reprezentanţi ai celor trei companii.

Prin această fuziune strategică, combinaţia celor doi giganţi va da naştere celui mai mare competitor pe piaţa mondială a soluţiilor digitale de imprimare. Încheierea parteneriatului Eurocom – Canon a venit imediat după ce compania niponă şi-a anunţat intenţia de a achiziţiona acţiuni ale producătorului olandez Océ, scopul distribuitorului român fiind cel de a-şi consolida poziţia de lider în domeniul soluţiilor digitale de tipar şi al biroticii, precum şi de a-şi extinde operaţiunile în sectorul imprimantelor profesionale. Perioada estimată de integrare completă a celor două companii este de aproximativ trei ani.

„Odată cu fuziunea dintre Canon şi Océ, Eurocom, ca unic distribuitor al echipamentelor Océ în România, beneficiază de numeroase avantaje, expertiza combinată a celor două companii fiind cel mai important dintre acestea. Astfel, clienţii noştri vor putea avea acces la gama de echipamente Canon. Extinderea portofoliului nostru cu produse Canon de înaltă calitate (ca şi cele de la Océ), reprezintă şi o oportunitate de creştere a vânzărilor, estimarea noastră fiind de aproximativ 30%“, afirmă Romeo Ioan, preşedinte și director general Eurocom.

Text si foto: Dan Călin

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
475 views
bookmark icon

Write a comment...