Default

Evoluţie şi stil – noua pagină web a companiei Romanian Paper Distribution

• Bookmarks: 12406


În acest an, declarat de Uniunea Europeană ca fiind Anul Creativităţii şi al Inovaţiei, şi, tot în acest an, când în luna martie au fost celebraţi 20 de ani de la înfinţarea Internetului: World Wide Web (www), Romanian Paper Distribution a găsit ca fiind momentul potrivit pentru lansarea unei noii versiuni, modernă şi completă a site-ului www.rpd.ro.

Experienţa şi feedback-ul obţinute în ultimii ani din excelenta colaborare atât cu furnizorii, cât şi cu clienţii de toate categoriile au fost studiate, analizate şi transpuse în noua versiune a site-ului. Varianta actuală are un design elegant şi modern, îmbinat cu o structură intuitivă, este mult mai uşor de accesat şi este mai aproape de utilizatori fie că e vorba de tipografi, design-eri, proiectanţi sau artişti, iar conţinutul site-ului a fost îmbogăţit pentru a reflecta cât mai bine portofoliul extins al Romanian Paper Distribution.

În noua sa versiune, www.rpd.ro, pe lângă produsele cu care sunteţi deja obişnuiţi (hârtiile şi cartoanele tipografice, cele pentru tiparul digital şi specialităţile tipografice), Romanian Paper Distribution vă oferă şi ultimele noutăţi din programul său de vânzări, respectiv echipamentele destinate industriei printului şi artei fotografice, precum şi accesoriile şi consumabilele aferente acestora. Acum sunteţi la un click distanţă de produsele care vă pot mări substanţial cifra de afaceri, fie că e vorba de hârtiile şi cartoanele pentru industria tipografică sau echipamentele şi media pentru proofing şi arta grafică.

Accesând frecvent site-ul Romanian Paper Distribution veţi avea şansa de a fi mereu la curent cu noutăţile şi promoţiile prezentate pe site, vă veţi putea abona la newsletter-ul lunar sau puteţi solicita online oferte de preţ, cataloage sau mostrare.

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
406 views
bookmark icon

Write a comment...