Default

Flint creşte preţul cernelii pentru ambalaje

• Bookmarks: 24490


Recent, Flint Group a crescut preţul cernelii pentru tiparul în coală care conţine pigmentul Violet23, cu 2,10 Euro/kg. În plus, începând cu 1 aprilie 2011 producătorul a anunţat noi creşteri ale preţurilor pentru cernelurile destinate producţiei de ambalaje.

“Majorarea preţurilor la utilizator, datorită noilor probleme cauzate de materiile prime, va fi în medie de 8%. Pentru unele produse însă, va fi ncecesară o creştere de până la 30%,” declară Doug Aldred, vice preşedinte divizia de ambalaje şi tipar în rolă îngustă EMEA. “Anumite nuanţe de violet, alb, verde şi chiar unele de roşu sunt sunt într-o situaţie delicată, şi ne vom informa clienţii punctual de modul cum vor evolua preţurile acestora.”

”În strânsă colaborare cu clienţii noştri vom încerca să minimalizăm impactul creşterii costurilor prin substituirea unor materii prime, înlocuirea unor produse cu altele alternative unde este posibil, şi continuarea procesului de eficientizare a producţiei.” A adăugat Aldred.

Furnizorii de cerneală continuă să înfrunte o serie de dificultăţi pe diverse planuri în ceea ce priveşte materia primă – restricţii de producţie, politici guvernamentale, problemele de mediu, împuţinarea resurselor naturale şi altele. La sfârşitul lui 2010 se preconiza că materia primă va ridica probleme, dar creşterile înregistrate în prezent sunt fără precedent.

(Sursă: Flint Group)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
490 views
bookmark icon

Write a comment...