Analiza

HP a deschis un centru de imprimare la Universitatea de Arte din Moscova

• Bookmarks: 21473


Pe data de 3 decembrie, reprezentanții HP au anunțat, în mod oficial, deschiderea unui centru dedicat exclusiv demonstrațiilor și cursurilor de perfecționare, într-un spațiu cum nu se poate mai potrivit: Universitatea de arte din Moscova, respectiv în cadrul secției dedicate studiului mijloacelor de imprimare.

Deschiderea noului centru demo a fost anunțată în cadrul unei ceremonii oficiale ai cărei amfitrioni au fost HP împreună cu Laboratoria Reklamnuh Technologiy și Nissa, furnizori cheie ai HP Scitex și HP Indigo în Russia. Centrul a devenit pe deplin operațional din 3 decembrie, având deja în desfășurare cursuri educaționale și seminarii practice ținute de partenerii strategici ai HP. De asemenea, spațiul va găzdui și evenimente deschise ale HP, demonstrații live și workshop-uri destinate studenților, dar și potențialilor clienți ai companiei care vor să testeze mai îndeaproape echipamentele și materialele ce poartă însemnele mărcii sponsor.

Studenții secției în care se studiază mijloace de imprimare din cadrul Universității din capitala Rusiei sunt pregătiți prin cursurile din programa dedicată să poată accesa cu ușurință poziții viitoare în edituri, companii specializate în servicii complexe de imprimare, dar mai ales în domenii ceva mai specifice, precum designul de ambalaje sau alte specializări din domeniul artelor grafice.

Cei peste 7000 de studenți pot beneficia, prin intermediul facilităților puse la dispoziție de noul centru demo, de accesul la aplicații personalizate, obținute la un nivel ireproșabil de calitate, putând accesa într-un timp rapid echipamentele ce le sunt puse la dispoziție, respectiv HP Indigo press 5500, HP Scitex FB500, HP Scitex LX600, dar și recent lansatul HPZ6200 Designjet Photo Printer. Centrul încurajează lărgirea programei facultății și a extensiilor de ordin practic care pot fi abordate astfel, la fața locului, prin echipamentele multifuncționale, care pot imprima în dimesiuni variate, răspunzând în același timp unui set exigent de impuneri. Pentru a dobândi cunoștințele necesare exploatării complete și corecte a echipamentelor, o parte a lectorilor facultății au fost invitați să participe la traininguri în Israel și Barcelona, unde funcționează centre avansate de demonstrații și seminarii ce vizează cele două produse centrale ale mărcii, respectiv HP Indigo și HP Scitex.

“Universitatea a beneficiat deja de pe urma tehnologiilor digitale avansate, însă am convingerea că noul centru demo HP, inaugurat aici, va livra un nivel mult mai performant al aplicațiilor pe care le abordăm îmreună cu studenții noștri, lucru ce se va resimți, implicit, și în evoluția lor viitoare în sfera artelor grafice contemporane din Rusia”, a declarat profesorul Alexander Tsyganenko, rector al facultății.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...