Stiri

HP și Grup Transilvae organizează cea de-a doua ediţie a workshop-urilor HP Capture

• Bookmarks: 22476


HP și Grup Transilvae vă invită pe 29 Martie 2013 la cea de-a doua ediţie a workshop-ului susţinut de Lucien Moons, Business Development and Digital printing expert, special conceput pentru a vă oferi un avantaj competitiv în construirea unei afaceri în domeniul tiparului digital. Precedentul seminar HP Capture a fost organizat în luna decembrie a anului trecut și a beneficiat de prezența a peste 30 de participanți din diferite segmente ale industriei grafice din România.


Imagine de la seminarul HP Capture din 4 decembrie 2012. Foto: Titi Amzăr

Building your Digital Business, 29 Martie 2013

Cunoașterea procesului decizional al clienţilor este probabil cel mai important avantaj pe care îl puteţi deţine în vederea dezvoltării afacerii dumneavoastre, pe lângă suportul alocat creșterii veniturilor și reducerii costurilor. Cu aceste cunoștinţe la dispoziţie, cu siguranţă veţi avea de câștigat. Acest workshop oferă o perspectivă cu privire la modul în care puteţi transforma o discuţie cu un client bazată pe preţ într-o discutie bazată pe valoare adaugată și la modul în care puteţi comunica cu persoanele potrivite la momentul potrivit pentru a iniţia cu succes o conversaţie despre digital. Workshop-ul interactiv reprezintă de asemenea o introducere a programului educaţional complet HP Capture.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, click aici.


Interactivitatea și aplicațiile practice au fost în prim plan la seminarul HP din decembrie 2012. Foto: Titi Amzăr

Beneficiile dumneavoastră:

• Dezvoltarea unei abordări centrate pe client a vânzărilor și marketingului;
• Comunicarea cu persoanele potrivite privind aspectele potrivite la momentul potrivit, în vederea maximizării avantajelor specifice digitalului;
• Accesarea efectivă a unui cont/ client actual sau prospect;
• Construirea unui argument puternic și practic pentru client pentru a utiliza avantajele tehnologiei digitale;
• Închiderea în mod eficient a unui contract.


Lucien Moons. Foto: Titi Amzăr

Despre Lucien Moons, Business Development and Digital printing expert

Lucien Moons furnizează consultanţă prin seminarii privind globalizarea Digitalului în industriile aferente încă din anul 2000 (tipar digital de mare format și software). Lucien aduce mai mult de 30 de ani de experienţă în construirea canalelor de vânzări pentru companiile de tehnologie și deţine cunoștinţe de specialitate în piata entreprise ca urmare a anilor de colaborare cu Control Data Corporation, NCR, Olivetti, Allied Telesyn, Computer Associates, Cap Gemini Ernst and Young, HP Printing Group. În ultimii 10 ani, Lucien Moons a oferit consultanţă în dezvoltarea afacerii în domeniul digital pentru peste 200 de companii de tipar digital din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

(Sursă: Grup Transilvae)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
476 views
bookmark icon

Write a comment...