Stiri

În decembrie, două traininguri de calitate cu rezultate pe măsură

• Bookmarks: 13406


Vreți să aflați cele mai noi și puternice secrete pentru a vă impune în lumea imprimării digitale? Sunteți la început și vreți să vă porniți afacerea din domeniu cu dreptul? Aveți acum ocazia de a participa la workshop-urile organizate de Grup Transilvae și HP în 4 și 5 decembrie, la sediul HP România. Aici, sub îndrumarea lui Lucien Moons, Business Development and Digital Printing Expert, vă puteți îmbogăți cunoștințele suficient încât să dobândiți un adevărat avantaj competitiv pe această piață.


Lucien Moons, Business Development and Digital Printing Expert HP. Foto: Titi Amzăr

Atelierul – seminar “Building your Digital Business” (Construcția unei afaceri digitale) este o veritabilă poartă de intrare în programul educațional complet HP Capture, desfășurat la nivel european. Pe parcursul lucrărilor, participanții vor putea afla metode de a determina felul în care au loc procesele de decizie în cadrul organizației clientului. Acesta este unul dintre principalele avantaje pe care le poate dobândi compania dumneavoastră, în afară de creșterea veniturilor și reducerea costurilor. Participanții vor descoperi cum pot transforma o conversație cu un client dintr-una axată pe preț într-una bazată pe valoare adăugată, cum trebuie abordați clienții potriviți la momentul potrivit și alte abordări de succes în afaceri.

“Targeting Vertical Markets for Growth” (Țintirea piețelor verticale pentru creștere) este numele celui de-al doilea seminar, care vă va ajuta să obțineți rezultate maxime cu bugetul de marketing. Acesta poate ajunge la un nivel superior folosind target marketingul. Workshop-ul explică în detaliu procesul specific acestui domeniu al marketingului, care presupune segmentarea pieței urmată de concentrarea eforturilor de marketing pe unul sau câteva segmente cheie. Se va pune accent pe target marketingul eficient și cum poate acesta deveni cheia succesului unui furnizor de servicii de imprimare.

Lucien Moons, lectorul de la aceste întâlniri cu cei care doresc să fie cu adevărat profesioniști în segmentul imprimării digitale, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați consultanți ai domeniului digital din lume. Acesta predă în cadrul seminariilor internaționale din anul 2000, în domeniile tipar digital de format mare și aplicații software. Vorbitorul are o experiență de 30 de ani în deschiderea de canale noi de vânzări pentru companiile furnizoare de tehnologie. Printre firmele cu care acesta a colaborat de-a lungul carierei se numără Control Data Corporation, NCR, Olivetti, Allied Telesyne, Computer Associates, Cap Gemini Ernst and Young și HP Printing Group.

Prețul unei lecții de business tipografic cu acest reputat specialist timp de 8 ore la București în cadrul unuia dintre seminarii este de 95 de euro/participant + TVA.

Mai multe detalii despre seminarii pot fi obținute de la Iohanna Berea, Coordonator Marketing la Grup Transilvae, la numărul de telefon 0748 025 014 sau pe e-mail, la adresa iohanna@transilvae.ro Înregistrarea participanților se poate face și online de pe site-ul Grup Transilavae sau accesând direct formularul de pe site-ul HP Capture.

 

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
406 views
bookmark icon

Write a comment...