Default

ISL lansează un instrument accesibil pentru tipărirea cu date variabile

• Bookmarks: 18445


ISL, dezvoltatorul aplicaţiei web-to-print Infigo, a lansat recent un pachet software minimal destinat imprimării cu date variabile (VDP), pentru a le da tipografilor o alternativă accesibilă în comparaţie cu ofertele existente.

Aplicația Infigo VDP, oferită în acest moment în varianta beta, se bazează pe o interfață de tip meniu care facilitează configurarea modelelor predefinite și permite un control dinamic al documentelor. În același timp, aplicația include funcții de formatare a imaginilor, textelor și culorilor, precum un spectru larg de câmpuri pentru date variabile.

Douglas Gibson, directorul general al ISL afirmă că „numeroşi tipografi primesc solicitări de producție a mailing-urilor personalizate cu volume mici, dar, dacă nu tipăresc zilnic aşa ceva, costul acestor aplicaţii era până în prezent prohibitiv.”

„Ceea ce face Infigo VDP este să le ofere tipografilor un instrument ușor de folosit, dar care în aceleași timp le dă libertatea de a face orice au nevoie pentru ași crea propriile modele predefinite de documente, fără a mai avea nevoie de aportul unui graphic designer sau al unui programator web care să folosească sistemul”, a mai adăugat Gibson.

Infigo VDP, care va costa în jur de 1400 de Euro, foloseşte aceleaşi plug-in pentru Adobe Acrobat folosit pentru a crea şi configura documentele PDF în aplicaţia web-to-print ISL Infigo.

Varianta standard include instrumente pentru conversia textelor și ajustarea paginării acestora; un editor JavaScript; opţiuni Pantone, CMYK şi RGB; precum şi un instrument care permite editarea textelor pe linii curbe, cum ar fi de exemplu o pe o cupă sau o farfurie. De asemenea, aplicația va beneficia de mai multe module opţionale, inclusiv pentru coduri de bare, suport pentru Adobe Photoshop şi pentru personalizarea imaginilor în sistemul Direct Smile.

Aplicaţia a fost dezvoltată în parteneriat cu Mapsoft Computer Services, membru al Adobe Solutions Network, care a mai colaborat în urmă cu câțiva ani împreună cu ISL şi cu Bytes Document Solutions, firma soră a acesteia, pentru realizarea gamei de programe Infigo.

Pentru a vizualiza imaginile aferente acestei știri, dați click pe imaginea din dreapta titlului și apoi folosiți săgețile din lateralele fotografiei pentru navigare.

(Sursa: ISL)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
445 views
bookmark icon

Write a comment...